Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.


Média - Blog - Közlemény
Tudj meg többet rólunk a médián keresztül... »

Családbarát Kórházi Osztály 2019
Április 25-én lesz eredményhirdetés... »

Babára vágyva - Országos roadshow
Interaktív beszélgetős esteket szervezünk a termékenységről... »

Kopp-Skrabski-díj 2018
Átadtuk az idei díjakat... »

Családbarát helyek
Ajánlj Családbarát helyet! Országos adatbázisunk folyamatosan bővül... »

Miskolci helyi szervezetünk

Bemutatkozás

Örömmel adjuk hírül, hogy megalakult a Három Királyfi, Három Királylány miskolci tagszervezete. Így mostmár Miskolcon és Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében is megjelenik a cél, hogy megszülessenek a kívánt gyermekek.

Az aktuális programokról, a Mozgalom helyi tevékenységeiről a "Hírek, információk" és az "Aktuális programok" menüpontban tájékozódhatnak az érdeklődők.

Őszinte lelkesedéssel invitálunk a közös munkára, tevékenységekre mindenkit, aki magáénak érzi ezt a nemes célt. Bármilyen ezzel kapcsolatos kérdésre és megkeresésre szívesen válaszolunk.

Hiripi Edina

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Miskolci szervezetének vezetője vagyok. Emellett gyógypedagógus, coach, gyásztanácsadó és egy kislány édesanyja. Munkám során dolgoztam autizmus spektrumzavarral élő és tanulásban akadályozott gyermekekkel szegregáltan és integráltan oktató intézményekben, valamint egy Waldorf-szemléletű fejlesztést megvalósító bristoli speciális iskolában.  Ismerem a hazai és a nemzetközi legjobb gyakorlatokat. Fontos számomra a folyamatos fejlődés, ezért rendszeresen veszek részt képzéseken, tréningeken (pl. MAKATON alternatív kommunikáció 1-8 szint, -The MAKATON Charity, London , Gyermekvédelem - Associated Psychology & Training Limited, Bristol). Önkéntesként a számomra fontos területeken tevékenykedem több, mint egy évtizede (cserkészet, anyaközpont, csoportvezetés). Szakmai vezetőként részt vettem a Dr. Hilscher Rezső Szociális Közalapítvány és a Magyar Cserkészszövetség programjaiban az önkéntesség és a tehetséggondozás témáiban. Jelenleg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház irodavezetője vagyok. Fontos számomra a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom célja, a kívánt, tervezett gyermekek megszületésének támogatása. Szívesen tevékenykedem együttműködő, támogató csapatban, így örömmel veszek részt a Mozgalom hálózatának kialakulásában.

Email: hiripi.edina@3kiralyfi.hu
Telefon: +36 20 243 6024

 

 

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!