Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.

Sajtómegjelenéseink

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom: TV-ben


Online     TV     Rádió     Kopp Mária-interjúk     Közlemények     Blog


2019     2018     2017     2016     2015     2014     2013     2012


Híradó: Angyalváró ünnepségen vettek részt Böjte atya védencei

M1, 2018. december 26.

"A rendezvény évről évre visszatérő lelkes segítői az anyaországi Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom tagjai. Idén huszonöt önkéntessel érkeztek az ünnepségre, hogy kreatív foglalkoztató játékaikkal színesítsék a programot. Végh Juti projektvezető elmondta, hogy mintegy 410-420 cipősdobozt gyűjtöttek a gyerekeknek."


Jó reggelt!: Csökken a jövedelmi különbség a családok között

Echo TV, 2018. december 17.

"Kutatások szerint Magyarországon egyre kevésbé jelent szegénységi kockázatot a gyerekvállalás. Vendég: Ujváry András, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szóvivője."

 


Mokka: A mai fiatalok félnek a szülői szereptől

TV2, 2018. november 27.

"A Nemzeti Konzultáció egy kiemelt pontja , hogy a kormány célja az, hogy megerősítsék a magyar családokat. Ám napjainkban ez a feladat sokkal nehezebb, mert a fiatalok tartanak a családalapítástól. Hogy miért? Pálfay Erzsébet, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom alelnöke elárulta."


Jó reggelt!: Nem értik a jogvédők, miért kell több gyermek

Echo TV, 2018. november 22.

"Nem rábeszélni kell az embereket a gyerekvállalásra, hanem inkább megadni nekik a lehetőséget arra, hogy megszülessenek azok a gyermekek, akik szívben és lélekben már ott vannak a fejekben, csak a világrajövetelüket különböző körülmények gátolják – hívta fel rá a figyelmet Ujvári Enikő, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom alelnöke az ECHO TV Jó reggelt című műsorának csütörtöki adásában..."


Start: Munkahely és család összehangolása

ATV, 2018. november 22.

"Mitől lesz családbarát egy munkahely? Az ATV Start vendégei Skrabski Fruzsina elnök, Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány és Farkasné Takács Ágnes, a Grundfos munkavállalója."

 


Magyarország élőben: Család és karrier

Hír TV, 2018. november 21.

"Hatodik alkalommal adták át az Év Családbarát Vállalat-díjakat. Vendégünk volt Ujvári Enikő, a kezdeményező Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom alelnöke és Sarkadi Nagy Szilvia, az egyik díjazott cég vezetője."

 


Mokka: Családbarát munkahelyek

TV2, 2018. november 19.

"A kiegyensúlyozott családi és munkahelyi környezet kiemelkedően fontos azoknak a cégeknek, akik elnyerték Az Év Családbarát Vállalata Díjat. Vendégeink Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnöke és Sarkanti Szilvia, szülő, a Bepatek Kft. munkatársa."


Rózsakerti Családi Nap

Budafok-Tétény, 2018. november 15.

"Budafok-Tétény Önkormányzata és a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom második alkalommal rendezett családi napot. A programhoz idén a Pötty Gyermekkuckó is csatlakozott. A szervezők különböző foglalkozásokkal, táncházzal és bábszínházzal várták a családokat, a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium tornatermében."


Az év családbarát vállalkozását keresi a Három Királyfi mozgalom

RTL Klub, 2018. november 15.

"A gyermekvállalást szeretné támogatni a mozgalom, a kezdeményezés mellé állt Kiss Gergő, olimpiai bajnok vízilabdázó. Egyre többen akarnak olyan cégeknél dolgozni, akik megkapták a családbarát vállalat minősítést."

 


Jó reggelt!: Támogatást kaphatnak a fiatal házasok

Echo TV, 2018. november 5.

"Már elkezdték a legújabb nemzeti konzultáció postázását, aminek a visszaküldési határideje december 21-e lesz. A konzultáció fő témája ezúttal a családvédelem. Vendég: Ujvári Enikő, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom alelnöke."

 


Délelőtt: Részmunkaidős állások

Bonum TV, 2018. október 25.

"Miért jó a részmunkaidős foglalkoztatás a munkáltatóknak? És milyen előnyei vannak a munkavállalóknak? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Ujvári Enikővel, a Három királyfi, Három királylány mozgalom programvezetőjével."

 


Jó reggelt!: Család vagy karrier?

Echo TV, 2018. október 15.

"Örök dilemma: Család vagy karrier? A műsor vendégei: Ujvári Enikő, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom alelnöke és Marton Éva, a GE családbarát programjának alapítója, akik ebben a témában tartanak előadássorozatot."

 


Család-barát: Család és karrier előadások

Duna TV, 2018. október 15.

5:22-től: "2012 óta minden esztendőben ősszel és tavasszal tematikus Család és karrier előadás-sorozatot tart a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. Erről kérdezték Ujvári Enikő programvezetőt a Család-barát műsorában."

 


Család'18: Baba-Mama/Papa klubok

M1, 2018. október 14.

10:06-tól: "Családban élni jó! Ezt igazolják azok a fényképek, amelyek egy fotópályázatra készültek. A legjobbakat a Baba/Mama-Papa klubok harmadik országos találkozóján díjazták, de lényegében mindenki nyertes, hiszen valamennyi kép egy-egy kedves pillanatot örökített meg."


Magyarország Élőben: Sorskérdés

Hír TV, 2018. október 8.

"A kormány szerint nincs más választás, meg kell állítani a népességfogyást. Ennek érdekében nemcsak racionális érvekkel, hanem az érzelmekre hatva is próbálják elérni, hogy minél több gyerek szülessen Magyarországon. Vendégeink voltak Skrabski Fruzsina és Gregor Anikó."


Közéleti Magazin: Babára vágyva

Veszprém TV, 2018. szeptember 28.

"A Családok éve 2018 promramsorozat részeként valósult meg a Babára vágyva című, országos interaktív mozgalom. Idén 18 városban egy olyan programsorozatot terveztünk, ahol az este folyamán reprodikciós, termékenységi problémáról egy előadásban beszél egy szakember."


Tudakozó: Baba-mama klubok találkozója

Echo TV, 2018. szeptember 21.

"Idén 3. alkalommal rendezi meg a 3 királyfi 3 királylány mozgalom a baba-mama klubok találkozóját az Óbudai Egyetemen. A rendezvényen előad Pál Feri atya is. Vendég: Pálfay Erzsébet, a mozgalom országos hálózatvezetője."

 


Hírek: Családbarát hely lett a Pajta

Győrplusz TV, 2018. szeptember 11.

"Családbarát hely címet és egy erről szóló egy oklevelet vehetett át a Pedró Pékség, Vágóhíd utcai üzlete kedden. A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom rendszeresen adományozza ezt a címet, olyan vendéglátó egységeknek, közösségi helyeknek, amelyek családbarát szellemben működnek...."


Kötöttfogás: Beszélgetés a munkaerőhiányról és hatásairól

Magyar Hang, 2018. szeptember 5.

7:30-tól: Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnöke a műsor egyik vendége.


 


Tudakozó: Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

Echo TV, 2018. augusztus 29.

"A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom gyűjti azokat a helyeket, ahova öröm elmenni gyermekkel, mert a szülők és gyermekeik is egyaránt jól érzik magukat. Az első Családbarát Konferencia címet adományozta a Kommentár Alapítvány Tranzit rendezvénysorozatának a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. Az elismerést Ujváry András, a Mozgalom szóvivője adta át."


Szoptatás világhete: elkezdődött az egri programsorozat

Eger TV, 2018. augusztus 1.

"Augusztus elsején elkezdődött a Szoptatás világhete. Egerben ismeretterjesztő előadásokat tartanak, különböző programokkal népszerűsítik a laktációs táplálást. A rendezvénysorozat keretében Családbarát hely címet kapott annak helyszíne, egy közelmúltban nyitott belvárosi kávézó."


Család'18: Családbarát piac

M1, 2018. július 1.

16:42-től: "Szokásos jelenet a piacon. Az eladó kiszolgál, a vásárló fizet. Csakhogy ez az óbudai piac nem mindennapi, hanem családbarát. Megálmodója Nagy Gerda, aki a hétköznapokon közgazdászként dolgozik."

 


Egyenesen: Családi kör

Hír TV, 2018. június 29.

"Tovább csökkent a születések száma, még kevesebb házasság köttetett. Családalapításról, férfi-női szerepekről is vitázott Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány vezetője és Pető Andrea, a CEU professzora."

 


Forint, fillér: Az Év Családbarát Vállalata Díj

M1, 2018. június 6.

1:46:04-től: "Idén is pályázhatnak a cégek az Év Családbarát Vállalata címre. Az elismerést olyan munkáltatóknak ítélik oda, amelyek kiemelkedően fontosnak tartják a kisgyermekes munkavállalók támogatását."

 


Átadták a Kopp-Skrabski-díjakat

Bonum TV, 2018. június 5.

"Idén újra meghirdette a Kopp-Skrabski-díjat a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány, amelyet most, június 4-én adtak át az alapító Kopp Mária nevével fémjelzett intézetben, a KINCS-ben. A díjjal az a célja az alapítványnak, hogy felhívja a figyelmet azokra a személyekre és házaspárokra, akik például kiemelkedő tevékenységet végeznek a társadalom lelki egészségéért..."


Helyére került a sarokkád, teljes a vajúdó szoba Orosházán

7. TV, 2018. május 29.

"Most már teljes az Orosházi Kórház vajúdó szobájának felszerelése. A szülésre készülő nők számára oldott hangulatot és pihenést biztosító helyiséget néhány hónapja alakították ki az egészségügyi intézményben. Többek között ennek is köszönhető, hogy a szülészet megkapta a Családbarát Kórházi Osztály elismerést."


„Afrikai kannibálokkal” ösztönöz gyermekvállalásra Budaházy testvére

Hír TV, 2018. május 26.

"A statisztikák szerint főképp a magasabban képzettek körében nem születik annyi gyerek, amennyit terveznek. A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány ezért egyetemisták körében végzett felmérést. Ez alapján a fiatalok elsősorban a stabil párkapcsolat és az érettség hiánya miatt nem vállalnak gyermeket. A harmadik leggyakoribb okként a pénzhiányt jelölték meg."


Legószoba, függőágy, kötetlen munkaidő - ilyen munkahely is van Magyarországon

ATV, 2018. május 22.

"Magyarországon különösen nehéz egy nőnek szülés után visszatérnie a munkába. A legtöbb munkahelyen az időbeosztás nem támogatja a kismamákat, a szülési szabadság utáni fizetés pedig túl alacsony - ez derül ki a Tudományos Akadémia friss kutatásából..."


Ma délelőtt: 2018 családbarát vállalatát keresik Magyarországon

M1, 2018. május 22.

25:50-től: Idén is lehet pályázni az Év Családbarát Vállalata címre. A pályázat megnyitóját ma délelőtt tartják. Idén immáron hatodik alkalommal lehet pályázni a díjra, melyet minden év végén egy kis-, egy közép- és egy nagyvállalt kaphatja meg. A részletekről Skrabski Fruzsinát kérdezték.


„Családbarát hely” címet kapott az Agria Park

Eger TV, 2018. május 18.

„Családbarát hely” címet kapott az egri bevásárlóközpont a Három királyfi, három királylány mozgalomtól. A szervezet azt tűzte ki célul, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek.

 


Híradó: Díjazták az Orosházi Kórház szülészeti osztályát

7. TV, 2018. május 17.

5:34-től: "Családbarát Kórházi Osztály elismerésben részesült az Orosházi Kórház szülészeti osztálya. A pályázatot első ízben írta ki a Három királyfi, Három királylány mozgalom és a hazai intézményeket tömörítő Magyar Kórházs-zövetség. Az orosházi intézmény részlege többek közt az utóbbi években átalakított vajúdószobával, illetve az olyan dolgozói programokkal érdemelte ki a kitüntetést, mint a családi nap..."


Téma: Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

Szolnok TV, 2018. május 15.

Ma Magyarországon minden hatodik párt érint termékenységi probléma, ezért a szolnoki Csillagpor Alapítvány bekapcsolódott egy országos programsorozatba, melyet a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szervez Babára vágyva címmel. Veresné Péter Judit beszél röviden a mozgalomról és az alapítvány tevékenységéről.


Délelőtt: Családbarát kórházi osztályok

Bonum TV, 2018. április 27.

"A családbarát kórházi osztályokat díjazta a Három királyfi három királylány mozgalom. Ujvári Enikő projekt managerrel beszélgettünk a Délelőttben ennek alkalmából."

 
 

Díjazták a Családbarát Kórházi Osztályokat

Eger TV, 2018. április 26.

"A Magyar Kórházszövetség XXX. Kongresszusán kerekasztalbeszélgetésen igyekeztek bemutatni a családbarát munkahelyek jó példáit a jelenlévőknek. Nagyon sok megoldás volt, ami nem pénzbe kerül elsősorban. A program részeként idén először adták át a Családbarát Kórházi Osztály Díjait, amit 16 intézmény vehetett át."
.


Híradó: Átadták a "Családbarát Kórházi Osztály" Díjakat

M1, 2018. április 25.

43:34-től: "Ma adták át a Magyar Kórházszövetség és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Családbarát Kórházi Osztály címét Egerben. Azokat az intézményeket díjazták, amelyekben sokat tesznek azért, hogy a betegek számára elviselhetőbbé tegyék az ott töltött időt és a dolgozóknak is jobb munkakörülményeket biztosítanak."


Női arcok: Skrabski Fruzsina

KTV, 2018. április 15.

Skrabski Fruzsina beszél a szüleiről, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom megalakulásáról, működéséről, az egyszerre felemelt gyerekek világrekordjáról és a családbarát vállalatokról.

 


Story Extra: Fejleszt vagy leépít?

RTL Klub, 2018. március 20.

0:36-tól: Istenes Bencével, Csobot Adéllal és a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergővel a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom világrekord-döntésén találkozott az RTL Klub stábja, ahol több, mint 3000 gyermeket emeltek egyszerre a magasba.


Hogy vagy? – Jakupcsek Gabriella, Réz Anna, Skrabski Fruzsina

Capability Channel, 2018. március 20.

"2018. március 19-én ismét az Európa Pontban forgattunk, ahol Jakupcsek Gabriella, Réz Anna és Skrabski Fruzsina beszélgetett a feminizmusról, a nők szerepéről és a nőiességről. Az est házigazdája Gyárfás Dorka."

 

Család 18: Új világrekord született

Duna TV, 2018. március 18.

9:50-től: "Emeljünk magasba minél több gyermeket. Többezer résztvevő és új világrekord... A program a gyermekvállalás fontosságára és örömére hívja fel a figyelmet. Hazánkban folyamatosan emelkedik a házasságkötések száma és egyre növekszik a gyermekvállalási kedv."


Reggeli: Megvan Magyarország első 2018-as világrekordja!

RTL Klub, 2018. március 12.

"2018 a családok éve! Ennek alkalmából vasárnap „Emeljünk magasba minél több gyereket!” elnevezéssel egy országos rendezvényt szerveztek, ahol világrekordot döntöttünk! Vendégünk Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi Mozgalom elnöke, és Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk!"


HírAdás: 180 gyermeket emeltek a magasba Egerben

Eger TV, 2018. március 12.

"Különleges világrekord kísérletet tartott a Három Királyfi, Három Királylány mozgalom az ország 19 településén, köztük Egerben is. A családok és a gyermekvállalás fontosságát hangsúlyozó vasárnapi programon az egri bevásárlóközpontban száznyolcvan gyermeket emeltek a levegőbe szüleik, nagyszüleik."


Napszemle: Egyszerre felemelt gyerekek

DTV, 2018. március 11.

3:16-tól: "Több, mint 1000 gyermeket emeltek a magasba vasárnap délelőtt a Kölcsey Központban. A világrekord-kísérlethez Magyarországon 20 város, köztük Debrecen is csatlakozott. A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a család és a gyermekvállalás fontosságára."


Híradó: Új világrekord született Magyarországon

Hír TV, 2018. március 11.

"Itthon országszerte többezer szülő emelte fel egyszerre gyermekét, ezzel világrekordot állítottak fel. A megmozduláshoz csaknem tucatnyi helyen lehetett csatolakozni. A rekordkísérletet a Három Királyfi, Három királylány Mozgalom kezdeményezte a családok éve alkalmából."


Híradó: Több ezer szülő emelte fel egyszerre kisgyermekét

M1, 2018. március 11.

21:31-től: "Több ezer szülő emelte fel egyszerre gyermekét csaknem húsz helyszínen országszerte és a határon túl. Az Emeljünk magasba minél több gyermeket program célja, hogy felhívják a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára. A legtöbb városban az akció mellett szórakoztató programokkal is várták a családokat."


Híradó: "Elérhető a gyarapodó nemzet!"

RTL Klub, 2018 március 11.

"Ösztönzőleg hat a gyermekvállalásra a kormány családpolitikája a családügyi államtitkár szerint. Novák Katalin erről az Emeljünk magasba minél több gyereket! világrekord-kísérlet után beszélt. Szerinte tíz éven belül elérhető, hogy gyarapodó, és ne pedig fogyatkozó legyen a magyar nemzet."


Ma délelőtt: Gyereket a magasba! - Világrekord kísérlet

M1, 2018. március 11.

2:19:20-tól: "2018 a családok éve. Ebből az alkalomból különleges rekordkísérletre készült a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. Az ország több településén egyszerre emelték fel gyerekeiket, unokáikat szülők, nagyszülők, hogy így hívják fel a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára. Debrecenben több száz család csatlakozott az akcióhoz."


Terc: A boldogság titka

Echo TV, 2018. március 8.

"A Harvard Egyetem kutatói arra a kérdésre keresték a választ, hogy mi tesz bennünket egészségessé és boldoggá egy életen keresztül? Hasonló kutatások nálunk is zajlottak. A magyar népesség életminőségét, a testi és lelki egészség összefüggéseit vizsgálta évtizedeken át Kopp Mária a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom megalapítója. Vendégek: Pálfay Erzsébet és Ujvári Enikő."


Reggeli: Pályázat indul családbarát kórházi osztályoknak

RTL Klub, 2018. március 8.

„Családbarát Kórházi Osztály 2018” címmel pályázatot hirdettek. Célja, hogy a kórházi szférában már meglévő család- és emberbarát jó gyakorlatokat minél szélesebb körben megmutassa és terjessze. A pályázat részleteit Ujvári Enikő programvezető, és a pályázat egyik zsűritagja, Szabó Zoltán ismertette.


Napszemle: Rekord készül

DTV, 2018. március 7.

11:26-tól: "Debrecen is csatlakozott az Emeljünk magasba minél több gyermeket akcióhoz. A világrekord-kísérletet a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szervezi a családok éve jegyében. Egler Ágnes, a mozgalom debreceni vezetője a mai tájékoztatón azt modta, a városból eddig 800 család jelezte, hogy részt vesz a vasárnapi programon."


Ma délelőtt: Emeljünk magasba minél több gyereket! - Rendhagyó hétvége Debrecenben

M1, 2018. március 7.

1:17:43-tól: "2018 a családok éve, ezt köszöntik rendhagyó módon a hétvégén Debrecenben. Az "Emeljünk magasba minél több gyereket!" akcióra mindenkit várnak, aki szeretné megmutatni, hogy milyen fontos a család az életében."


Híradó: Felemelő rekordkísérlettel a családalapításért

7. TV, 2018. március 6.

0:45-től: "Míg Hollandiában a vágyott gyermekek háromnegyede, Svájcban fele, addig Magyarországon mindössze 40%-uk születik meg a statisztikák szerint. Ezen az arányon szeretne javítani a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, amelynek tagjai vasárnap egy világrekord-kísérlettel hívják fel a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára."


Délelőtt: Kopp-Skrabski-díj

Bonum TV, 2018. március 6.

"Vigh Józseffel, a Három királyfi három királylány mozgalom operatív vezetőjével a Kopp-Skrabski-díjról, az Apa füzetekről és egy világrekord kísérletről is beszélgettünk a Délelőttben."

 


Start Plusz: Emeljünk fel minél több gyereket!

ATV, 2018. március 6.

Pálfay Erzsébet, a Mozgalom hálózat vezetője és Bender Zilia önkéntesünk, valamint a 10 hónapos Filoména volt az ATV vendége és az Egyszerre felemelt gyerekek világrekordkísérletéről beszéltek.

 


Tudakozó: Világrekord-kísérlet

Echo TV, 2018. március 1.

"Világrekord-kísérletre készül a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. Március 11-én az ország több városában szeretnék felállítani az egy időben a magasba emelt gyerekek rekordját."

 


Emeljünk fel minél több gyereket!

Eger TV, 2018. február 28.

"A kormány a Családok évének nyilvánította 2018-at. Ehhez kapcsolódóan számos programot szervez a Három Királyfi és Három Királylány mozgalom. Egerben is csatlakoznak ahhoz a március 11-i rekordkísérlethez, amelynek célja, hogy rávilágítsa a figyelmet a gyermekek és a család fontosságára."


Család és otthon: Család és karrier

Duna TV, 2018. február 18.

"Család vagy karrier? Ez a fő kérdése annak a konferenciának, amelyre a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom munkatársai készülnek. A projektvezető Ujvári Enikő azt vallja, hogy a XXI. században egy nőnek szüksége van arra, hogy anyaként és munkájában egyaránt ki tudjon teljesedni."


Család-barát: Család és karrier

Duna TV, 2018. február 16.

40:51-től: "Február 15-én konferenciát rendeztek a Magyar Tudományos Akadémián, Család és karrier címmel. Az esemény főszervezője a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom volt. A stúdió vendége Ujvári Enikő programvezető."

 


Délelőtt: Család és karrier konferencia

Bonum TV, 2018. február 6.

"A Család és karrier konferenciáról, valamint annak főbb témáiról beszélgettünk Ujvári Enikővel, a Három királyfi, Három királylány mozgalom projektmanagerével a Délelőtt című magazinműsorunkban."

 


Ma délelőtt: 2018 a családok éve - programok, támogatások

M1, 2018. február 3.

21:06-tól: A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom számára nagyon fontos, hogy 2018 a családok éve, hiszen a mozgalom alapítójának az eszmeiségét továbbvíve azért dolgoznak, hogy minél több gyermek szülessen, megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek. Az egész éves családi programkínálatba jól beleillenek a mozgalom által szervezett események is.


Esti Közelkép: Családbarát munkahelyek

DTV, 2018. január 17.

"2018 a családok éve, vagyis ebben az esztendőben kiemelt programokkal, kormányzati intézkedésekkel igyekeznek kedvezni a családoknak, ezen belül is a gyermeket vállalóknak. Hasonló elvek vezették azt az intézkedést is, hogy évről évre pályázni lehet a csládbarát munkahely címre. A debreceni egyetem ezen a téren kiemelkedő, hiszen eddig három alkalommal is elnyerte ezt a címet."


Család'18: Gyermekvállalás és karrierépítés

M1, 2018. január 7.

0:39-től: "Család és munka egyensúlya. Erre törekszik minden szülő, ám az egészséges középút megtalálása az őket foglalkoztató cégeken is múlik. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom 2017-ben is jutalmazta a családbarát vállalatokat."

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!