Mindenkinek lehessen annyi gyereke,
amennyit szeretne!
EN

Fishing on Orfű, a gyermekbarát fesztivál


haromkiralyfi.hu / 2017.04.19.


Idén is a család minden tagját várja majd programokkal nyár elején az ország első gyerekbarát fesztiválja Orfűn.

Gyermekbirodalmat hoznak létre a júniusi Fishing on Orfű fesztiválon. A programokat a szervezők a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalommal együttműködve valósítják meg. Skrabski Fruzsina, a mozgalom elnöke azt mondta, céljuk, hogy megmutassák, azért, mert valaki gyermeket vállal, az élet nem áll meg, sőt akkor kezdődik:

"Azt gondolom, hogy a Fishing on Orfűn tényleg végre olyan programok lesznek, hogy az anyuka is jól érzi magát, meg a gyerek is, meg együtt is" - hangzott el a sajtótájékoztatón.

A fesztivál az utóbbi években egyre több családot lát vendégül - hangsúlyozta Lovasi András, Kossuth-díjas énekes, a Fishing on Orfű házigazdája. Ezzel a kezdeményezéssel pedig az ország első családbarát fesztiválja lettek.

"Az a célunk, hogy azok, akik egész kis gyerekkel érkeznek, egészen a nagyobb, akár iskolás korú gyerekekig, azok jól érezzék magukat, esetleg ott tudják hagyni egy-egy program erejéig a gyerekeket" - nyilatkozta a fesztivál alapítója.

A programokat egy külső helyszínen, a Medvehagyma Házban tartják majd a gyerekeknek - mondta Ötvös Ágnes főszervező:

"Lesz egy folyamatos, állandó gyermekfelügyelet kézművességgel, alkotással, különböző ékszerkészítéssel, meseprogramokkal és a folyamatosan futó, szakértői gyermekfelügyelet mellett mind a szülők számára is készültünk különleges programpontokkal."

A 10. jubileumi Fishing on Orfű fesztivált június 20. és 24. között rendezik meg.

(Forrás: Mészáros Kata, Kossuth Rádió)

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktualitásaink

Még több

Interaktív

Index

Névmutató a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom sokoldalú tevékenységéről

0-9ABCCsDEFGGyHIJKLMNNyOÖPRSSzTUÜVZ

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!