Mindenkinek lehessen annyi gyereke,
amennyit szeretne!
EN

Országos hálózattá fejlődtünk!


haromkiralyfi.hu / 2018.06.18.


Mozgalmunk idén országos hálózattá fejlődött. Első lépésként 2017. március 29-én, az ország 10 városában, településén lévő szervezet csatlakozott hozzánk, céljainkhoz.

Ezen településekkel egy olyan megállapodást kötöttünk, mellyel helyi szinten is – a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom támogatásával – létrejöhetnek családbarát programok, események.

Ezen városoknak, településeknek, mint együttműködő helyeknek ünnepélyes keretek között adtuk át a „Családbarát Hely” címet június 13-án, a Porcellino Étteremben.

A Mozgalom küldetése és egyben a hálózati együttműködés célja, hogy a kívánt gyermekek – az öt parlamenti párt által támogatott nyilatkozatunkkal összhangban – az országban megszülessenek.

Célunk továbbá, hogy a fiatalok és a családok a párkapcsolatokkal, a családalapítással, gyermekneveléssel összefüggő kérdésekben és elakadásokban megfelelő támogatást, segítséget, információt kapjanak. Ennek elősegítésére olyan párkapcsolatokat-, gyermekvállalást támogató kezdeményezéseket, rendezvényeket szervezünk, amely hozzájárul a családbarát szemlélet terjedéséhez. 

Immáron 13 helyi szervezet csatlakozott hozzánk, hogy támogatásunkkal olyan projekteket indítsanak be, és programokat valósítsanak meg, melyek a helyben élők igényeit szolgálják ki a fenti célok mentén.

Eddig megalakult helyi szervezeteink:

 
     

Sajtómegjelenések:

hirado.hu
csaladhalo.hu
lokal.hu
Promontor TV
Echo TV

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktualitásaink

Még több

Interaktív

Index

Névmutató a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom sokoldalú tevékenységéről

0-9ABCCsDEFGGyHIJKLMNNyOÖPRSSzTUÜVZ

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!