Mindenkinek lehessen annyi gyereke,
amennyit szeretne!
EN

Beszámoló a parajdi Angyalváró ünnepségről


haromkiralyfi.hu / 2017.12.22.


2017-ben is részt vettünk a Dévai Szent Ferenc Alapítvány hagyományos karácsonyi programján, a parajdi Angyalváró ünnepségen, ahová Erdély minden pontjáról több mint 2000 hátrányos helyzetű gyermek érkezett. A gyermekek örömteli karácsonyához, adományozóink jóvoltából, mi is hozzá tudtunk járulni közel 500 cipősdoboz ajándék összeállításával. 

Az adománygyűjtő akciót és a helyszíni foglalkozásokat további 3 szervezettel, a Magyar Cserkésszövetséggel, a Nagycsaládokok Országos Egyesületével és a Pálferi Káritásszal közösen szerveztük. Az ünnepség helyszínét adó sóbányában lelkes Önkénteseinkkel kézműves foglalkozásokat szerveztünk, kreatív, ügyességi és csapatjátékokkal szórakoztattuk a gyerekeket. 

Őszintén mondhatjuk, a foglalkozások évről évre egyre jobban sikerülnek, egyre több gyermek figyelmét tudjuk lekötni. Felszabadultan szívesen játszanak, ugrándoznak velünk és örömmel viszik haza a közösen készített karácsonyi képeslapokat, díszeket, kitűzőket. Vendéglátóink most is nagy szeretettel fogadtak minket, a Parajdi Szent Borbála Napközi Otthon gyermekei karácsonyi műsorral készültek, Ambrus Ella, az otthon vezetője pedig megható beszédben köszönte meg minden szervezetnek, hogy hozzájárult ehhez a csodálatos eseményhez.

Az Angyalváró ünnepségen Csaba testvér felemelő szavait és a felcsendülő énekeket hallgatva, több, mint 2000 gyermekkel együtt élhettük át a karácsony csodáját, már december közepén. A kiutazó csapat élményekkel, értékes kapcsolatokkal és a segítségnyújtás semmihez sem fogható örömével gazdagodva térhetett haza. 

Köszönjük az adományokat és önkénteseink áldásos munkáját, akik részt vettek a szervezésben, gyűjtésben, csomagolásban,  és ezáltal megvalósulhatott ez a kis karitatív akció!

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktualitásaink

Még több

Interaktív

Index

Névmutató a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom sokoldalú tevékenységéről

0-9ABCCsDEFGGyHIJKLMNNyOÖPRSSzTUÜVZ

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!