Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
EN
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.


Naptár

Idén is lehet pályázni a Családbarát Kórházi Osztály címért


haromkiralyfi.hu / 2018.10.30.


A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a Magyar Kórházszövetség idén újra meghirdeti pályázatát kórházak és kórházi osztályok részére. Az első pályázaton Családbarát Kórház 2018 címet nyert 13 vidéki és 3 budapesti kórházi osztály.

Ezen kórházi osztályok olyan jó gyakorlatokért kapták az elismerést mint a telemedicinás megfigyelés, stresszkezelés,  kommunikációs tréning, kutyaterápia, vagy az online segítségnyújtás.

A két szervezet célkitűzése így továbbra is az, hogy ezeket, a kórházi szférában már meglévő család- és emberbarát jó gyakorlatokat minél szélesebb körben megmutassa. Ezzel segítve a kórházi dolgozók jobb munka-magánélet egyensúlyát, nagyobb megbecsülését, valamint a betegek és hozzátartozóik minél emberibb kiszolgálását.

Ezentúl a pályázat, a címek és díjak átadása arra is lehetőséget biztosít, hogy családbarát együttműködések megszületését támogathassák a családbarát kórházak és családbarát vállalatok között. Számos, az Év Családbarát Vállalata-díjat kapott cég tud olyan jó gyakorlatokat mutatni a kórházak számára, amelyek az ottani mindennapokba is beépíthetők.

Jelen pályázat családbarát kórházi osztályoknak szól, de a cím elnyerése hozzásegítheti az egész intézményt ahhoz, hogy végül Családbarát Kórház-díjban részesülhessen.

A Családbarát Kórházi Osztály 2019 cím és Családbarát Kórház 2019-díjak átadására a Magyar Kórházszövetség 2019. áprilisi konferenciáján kerül sor.

JELENTKEZÉS RÉSZLETEI:
Családbarát Kórházi Osztály 2019 pályázat beadási határidő: 2018. 11. 30.
Családbarát Kórház 2019 intézményi pályázat beadási határidő: 2019. 02. 22.

Kérdés esetén a következő e-mail címen lehet érdeklődni: balansz@haromkiralyfi.hu

További információk: www.haromkiralyfi.hu

A tavalyi Családbarát Kórházi Osztály címet elnyert kórházak listája itt olvasható:  
http://www.haromkiralyfi.hu/20180425-16-korhazi-osztalyt-dijaztak

Sajtókapcsolat:

Körmendi Boglárka
+36 30 427 8700

 

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!