Mindenkinek lehessen annyi gyereke,
amennyit szeretne!
EN

Felhívás - Videópályázat


haromkiralyfi.hu / 2018.12.01.


Ha én leszek majd szülő... ilyen lesz a karácsonyom!

Mutasd meg a Három Királyfi, Három királylány videópályázatán, hogy mit kérsz a saját jövődtől!

- Alkoss kisfilmet a szeretetről, családról, ünnepről, együttlétről, és nyerj egy iPhone-t!

- Legyen benne mindenki, akit szeretsz, üzenj saját magadnak és a világnak!

- A részvétel feltétele a 14 éves betöltött életkor, felső korhatár nincs!

Beküldési határidő 2018. december 18. 

A maximum másfél perces videókat a vlogverseny@3kiralyfi.hu címre várjuk, a videóra mutató linket és magát a videót is elküldheted (lehetőleg mp4, avi, mpeg formátumban). 

  • Legyél kreatív, mozgasd be a családodat! Még az is lehet, hogy te leszel a vloggerünk!

  • A nyertes videó felkerül a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány online felületeire.

  • Forgass, rendezz, és küldd a videót!


Pályázati szabályzat:

1.) A pályázó a pályázatban való részvétellel elfogadja a jelen pályázati feltételeket, és hozzájárulását adja, hogy a Három Királyfi Három Királylány Alapítvány közérdekű céljaival kapcsolatban a személyes adatok kezelje a jelen kiírásban és a szervezet honlapjáról letölthető Adattvédelmi és Adatkezelési Szabályzatban foglaltak szerint.

2.) A pályázaton kizárólag olyan videók vehetnek részt, amelyek esetében a pályáztató és a pályázó adatai helyesen kerülnek feltüntetésre. Téves, hibás vagy hamis adatok megadása a pályázatból való kizárással jár.

3.) A benyújtott videó szerzői joga a pályázóé. A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom a videó pályázati benyújtásával nem kizárólagos, időben és térben korlátlan felhasználási jogot szerez, amely kiterjed a videó változatlan vagy módosított formában történő egyszeri vagy többszöri bemutatására a pályázat eredményhirdetése vagy más, az Alapítvány tevékenységéhez kapcsolódó rendezvény vagy annak hirdetése keretében, ugyanakkor nem terjed ki a videó üzleti célú terjesztésére.

4.) A pályázó, illetve törvényes képviselője szavatol azért, hogy a pályázati anyag és az annak részét képező szerzői mű a pályázó saját szellemi alkotása és ezért annak a Három Királyfi Három Királylány Alapítvány általi felhasználása más harmadik személy jogát vagy jogos érdekét nem sérti.

5.) A pályázó, illetve a videó által megvalósított bármely jogsértésért, károkozásért és egyéb sérelemért felelősség kizárólag a pályázót terheli. A Mozgalom ilyen esetekért felelősséget nem vállal, a felelősségét teljes körűen kizárja.

6.) A pályázattal kapcsolatos minden jogi út kizárva, ideértve a pályázat feltételeit, az elbírálás körülményeit és annak eredményét is.

7, ) A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető: vlogverseny@3kiralyfi.hu

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktualitásaink

Még több

Interaktív

Index

Névmutató a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom sokoldalú tevékenységéről

0-9ABCCsDEFGGyHIJKLMNNyOÖPRSSzTUÜVZ

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!