Mindenkinek lehessen annyi gyereke,
amennyit szeretne!
EN

Tovább bővült a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány országos hálózata


haromkiralyfi.hu / 2018.12.13.


További négy település csatlakozott a december 8-án a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány országos hálózatához, ezzel megalakult a mozgalom nyíregyházi, szekszárdi, veszprémi és zalaegerszegi csoportja.

A csatlakozási dokumentumot Vigh József, az alapítvány ügyvezetője írta alá Nagy Szabinával, Pintér Dórával, Héthelyi Rékával és Bognárné Bengő Hajnalkával szombaton, az országos hálózat számára szervezett karácsonyi tréning és vacsora alkalmával. 

Az alapítvány helyi csoportjai kiemelkedő munkát végeznek a kisközösségek összetartó erejének javításán, hatékony segítséget adva a felnőtt életüket éppen megkezdő fiataloknak, a gyerekvállalás előtt álló  pároknak, a kisgyerekes szülőknek és a tágabb családoknak egyaránt.

Az alapcélunk továbbra is az, hogy szülessenek meg a kívánt, tervezett gyerekek, ezen felül fontos számunkra, hogy mindenki, aki családban gondolkodik, családban él, boldoguljon az életében, minőségi kapcsolatokban gazdagodjon, ugyanakkor tartalmas közösségi életet is éljen.

Köszönjük, ha hírül adod felületeden!

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktualitásaink

Még több

Interaktív

Index

Névmutató a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom sokoldalú tevékenységéről

0-9ABCCsDEFGGyHIJKLMNNyOÖPRSSzTUÜVZ

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!