Mindenkinek lehessen annyi gyereke,
amennyit szeretne!
EN

Apa, Anya vajon mit dolgozik?


haromkiralyfi.hu, 2019.02.22.


Végre ezt is megtudhatják a gyerekek

Hat családbarát mentorszervezete részvételével megtartotta évindító mentortalálkozóját a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány. Az idén tíz éves mozgalom továbbra is együttműködik a BT-vel (British Telecommunications), a GE Magyarország Kft.-vel, a K&H Bank Zrt.-vel, a Magyar Telekommal, az ingatlan.commal és a Prolabora Kft.-vel annak érdekében, hogy még szélesebb körben ismertté válhassanak a családbarát vállalati gyakorlatok. Velük együtt továbbra is azért dolgozunk, hogy jobban megértsék egymást a munkaadók és munkavállalók, ha gyermekvállalásról, családi tervekről, a munka-magánélet viszonyáról van szó. 

Első idei közös felhívásunk a BT által kezdeményezett #mutiholdolgozol kampány, amelynek lényege, hogy az iskolai tavaszi szünet első munkanapján, április 18-án arra bátorítjuk a szülőket, vigyék be munkahelyükre a gyereküket, hogy számukra e titokzatos világgal jobban megismerkedhessenek, és büszkék lehessenek szüleikre munkájuk miatt. A vállalatokat pedig arra bátorítjuk, csatlakozzanak az akcióhoz, hogy legyen emlékezetes ez a nap minden kolléga és gyermekeik számára. 

Reméljük, az idén első alkalommal megrendezendő akció hagyományteremtő lesz, és jövőre a cégek, a szülők és a gyerekek is egyaránt előre készülnek majd a nagy #mutiholdolgozol napra.

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktualitásaink

Még több

Interaktív

Index

Névmutató a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom sokoldalú tevékenységéről

0-9ABCCsDEFGGyHIJKLMNNyOÖPRSSzTUÜVZ

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!