Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
EN
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.


Naptár

Rekordot döntött a Három Királyfi cipősdoboz-adományozó akciója


haromkiralyfi.hu / 2019.12.17.


Idén a tervezett 500 helyett 730 cipősdoboznyi karácsonyi adományt és ötven kilogramm tartós élelmiszert gyűjtött a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a Magyar Cserkészszövetséggel együtt indított „Angyalváró” karácsonyi adományakciójában. Magánemberek, helyi közösségek, civil szervezetek és vállalatok bőkezűen adakoztak, hogy szebbé tegyék a Böjte Csaba ferences szerzetes által alapított erdélyi gyerekotthonok lakóinak karácsonyát. A dobozokat a Waberer's szállítmányozó vállalat juttatta célba a Gyergyói medencébe, valamint Parajdra.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom ezúton szeretné megköszönni az adományozóknak a felajánlásokat és az önkénteseknek az azt a sok segítséget, amelyet az ajándékok egy helyre gyűjtésében, szortírozásában, csomagolásában nyújtottak. Mintegy harminc önkéntes önfeláldozóan, gyakran éjszakába nyúló munkával segített, hogy a cipősdobozok időben elkészüljenek.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom örömmel tapasztalta, hogy idén jóval több cég kapcsolódott be és többet is gyűjtöttek, mint korábban. Több cég képviselője a gyűjtőpontra hozta a dobozokat, és akadt köztük olyan is, aki miután letette a dobozokat, bekapcsolódott a csomagolási munkába. A fővárosi hét gyűjtőpontunk is nagyon aktív volt.

Angyalváró cipősdoboz-akciónk során együttműködő partnereink voltak: Magyar Cserkészszövetség, Csillaghíd Alapítvány, NOE Ferencvárosi csoportja, Máltai Szeretetszolgálat.

_________________________

Kuthi Áron
sajtófőnök, Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom
kuthi.aron@3kiralyfi.hu
+36 30 211 31 54

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!