Mindenkinek lehessen annyi gyereke,
amennyit szeretne!
EN

Tovább bővült a Három Királyfi országos hálózata


haromkiralyfi.hu / 2019.12.28.


Idén öt város, Gödöllő, Isaszeg, Kaposvár, Mosonmagyaróvár és Pécs csatlakozásával
már 22 helyi szervezettel működik
a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom tíz éve egyre bővülő hálózattal dolgozik a kívánt gyermekek megszületéséért. Szemléletformáló előadássorozataink, vándorbölcső- és babazászló programunk, konferenciáink, tematikus napjaink, gyerekemelési világrekord-kísérletünk mind nem létezhetnének olyan hatékonysággal, ha hálózatunk aktív tagjai nem dolgoznának országszerte céljaink eléréséért.

A családbarát szemléletet helyben csak helyi közösségek tudják meghonosítani, ezért is nagy öröm számunkra, hogy 2019-ben öt településsel is bővült a Három Királyfi hálózata. Csatlakozott Gödöllő, Isaszeg, Kaposvár, Mosonmagyaróvár és Pécs városa, és itt is, mint minden más esetben, partneri civil szervezetek képviselik a Három Királyfi Három Királylány Mozgalmat.

Mosonmagyaróvári csoportunkat Dr. Bertalanné Gáncs Zsófia egészségügyi menedzser vezeti, aki egészségfejlesztéssel foglalkozik, három gyermeke van.

Gödöllői és isaszegi csoportunkat Molnár Mihály idegenforgalmi közgazdász vezeti, aki a sportra mint közösségépítő tevékenységre tekint, és az ezen a területen szerzett tapasztalataival szándékozik segíteni a mozgalom céljait.

Kaposvári csoportunkat Dr. Németh Henrik jogász vezeti, akit a baranta harcművészeti egyesületben kifejtett tevékenysége és kapcsolati hálója segíti három királyfis munkájában.

pécsi csoportot pedig Nyúlné Terpó Edit gyógypedagógus és coach vezeti, aki a baranyai megyeszékhelyen kisgyermekes anyák számára szervez a három királyfis baba-mama klubokhoz hasonló beszélgetős alkalmakat.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a következő településeken van jelen helyi szervezettel:

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktualitásaink

Még több

Interaktív

Index

Névmutató a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom sokoldalú tevékenységéről

0-9ABCCsDEFGGyHIJKLMNNyOÖPRSSzTUÜVZ

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!