Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
EN
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.

Naptár

Sajtómegjelenéseink

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom: TV-ben


Online     TV     Rádió     Kopp Mária-interjúk     Közlemények     Blog


2019     2018     2017     2016     2015     2014     2013     2012


Archív: 2017. januártól - decemberig

Újabb stratégiai partnerséget kötött Budafok-Tétény Önkormányzata

Promontor TV, 2017. december 11.

"Háromoldalú stratégiai megállapodást írt alá Budafok-Tétény Önkormányzata a Három Királyfi Három Királylány Alapítvánnyal, illetve a Pötty bolttal. Tordai Ágnes társelnökkel és Duráczkyné Csikós Andrea ügyvezetővel beszélgettünk."

 


Híradó: A koraszülött gyerekeknek gyűjtöttek a II. Jótékonysági Adventi Vásáron

M1, 2017. december 3.

27:36-tól: "Ismét megrendezte Adventi Jótékonysági Vásárát a Fiatal Családosok Klubja a Millenáris Parkban. Csaknem 100 civilszervezet és egyesület állította ki kézzel készített portékáit. A kézműves ajándékok megvásárlásával a koraszülötteken, valamint szüleiken lehetett segíteni."


Este 7: Család és karrier

Alföld TV, 2017. november 21.

5:14-től: "Az egyetemi hallgatók családalapítási terveiről, a férfi-női szerepek megítéléséről beszélgethettek az érdeklődők a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szervezésében Debrecenben."

 


Délelőtt: Az Év Családbarát Vállalata

Bonum TV, 2017. november 16.

"Ujvári Enikővel, a Három királyfi három királylány mozgalom projektmenedzserével az év családbarát vállalatairól beszélgettünk a Délelőttben. Mi teszi a munkahelyet gyermek-, illetve családbaráttá? Mennyire elterjedt ez a szemlélet Magyarországon? Ezekre is választ kaptunk a beszélgetésben."


Esti Közelkép: A Család és karrier kutatásról

DTV, 2017. november 14.

"Család és karrier: egyetemi hallgatók jövőtervei címmel nagyszabású kutatás zajlott az ország 11 egyetemén, köztük a debrecenin is. az erről szóló gyorsjelentést a napokban hozták nyílvánosságra a szakemberek. Az országos kutatás legfontosabb megállapításairól kérdezem Dr. Engler Ágnest, a kutatás vezetőjét." 


Tények: A legfontosabbak a gyerekek

TV2, 2017. november 8.

"Novák Katalin államtitkár bejelentette, hogy december 1-jével megalakul a Kopp Mária Intézet, amely kifejezetten családpolitikai és népesedési kérdésekkel foglalkozik. Az intézet emellett segítheti majd annak a modellnek a nemzetközi bemutatását, amely a népesséfogyásra a családokra támaszkodva kíván megoldást találni."


Esti Közelkép: Három Királyfi, Három Királylány

DTV, 2017. november 7.

11:40-től: Debrecenben is megalakult a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom helyi szervezete. A mozgalom a családtervezés ill. a munka és a karrier összehangolását tűzte a zászlajára. A debreceni működésről és az eddigi tapasztalatokról Dobos Zita, a mozgalom debreceni koordinátora beszélt.


Család és otthon: Apa is csak egy van! Konferencia a modern apaszerepről

Duna TV, 2017. október 29.

"Az apaság komoly felelősség, ugyanakkor semmihez sem hasonlítható boldogság. Hogyan lehet az apai szerepet a modern életformához igazítani? Erre a kérdésre kereste a választ az Apa (is) csak egy van! konferencia a Magyar Tudományos Akadémián."


Család-barát: Gyorsjelentés az egyetemisták gyermekvállalásának felméréséről

Duna TV, 2017. október 26.

5:01-től: "Tegnapelőtt látott napvilágot annak a kutatásnak a gyorsjelentése, amiben a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vizsgálta azt, hogy mit is tartanak fontosnak az egyetemisták a gyermekvállalásnál. 11 egyetemen végezték el ezt a felmérést."


Napi aktuális: Mi kell a családalapításhoz?

Echo TV, 2017. október 25.

"A magyar egyetemisták családcentrikusak, házasságpártiak és legalább két gyermeket szeretnének. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kutatásának eredményeiről Skrabski Fruzsinával, a mozgalom vezetőjével fogunk bedzélgetni."

 


Híradó: Egyetemisták: Nagy elvárások?

ATV, 2017. október 24.

"Megfelelő partner és szülői érettség – ezek a legszükségesebbek a családalapításhoz a mai egyetemisták szerint. Ez derült ki egy friss kutatásból. A fizetési elvárásokról a Medián végzett felmérést: ebből kiderül, hogy havi 269 ezer forint a minimum kezdő fizetés, amennyiért a diplomás fiatalok már elmennének dolgozni, a 447 ezer forintot pedig kifejezetten jónak tartják."


Híradó 20: Családcentrikus egyetemisták

Echo TV, 2017. október 24.

19:53-tól: "A magyar egyetemisták családcentrikusak és házasságpártiak, valamint legalább két gyermeket szeretnének. Egyebek mellett ez derül ki a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom legfrissebb kutatásából, amit a Budapesti Corvinus Egyetemen mutattak be. Az intézmény családbarát címet kapott."


Család-barát: Megjelent a Nagyszülő-füzet

Duna TV, 2017. október 11.

58:12-től: "Ez a füzet azért született, mert igény volt rá. Folytatása az APA-füzet I. és II. kiadványnak, ami ugyancsak a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom felkérésére készült és a védőnők osztják országszerte."

 


Délelőtt: Új generációk a munkahelyen

Bonum TV, 2017. október 10.

"Milyen munkavállalók az Y és Z generációs fiatalok? Hogyan lehet egy munkahely, egy vállalat családbarát? Ujvári Enikő, a Három királyfi, három királylány mozgalom Balansz-Munka-Magánélet Program vezetője volt a Délelőtt vendége."

 


Híradó 22 óra: Csak az anyáknak kedvezne a kormány

Hír TV, 2017. október 9.

„Ha az apa esik ki a munkából, ha az apa marad otthon, akkor neki lehetne elengedni a diákhitelt, de ugye elvben az apa dolgozik, és az anya van otthon a gyerekkel. Nyilván minden anyagi támogatás segít a fiataloknak, hogy gyermeket vállaljanak egyetem után” – véli a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnöke, Skrabski Fruzsina.


Híradó: Novák Katalin: Dolgozó és a családjukban is jelenlévő édesapákat támogat a kormány

M1, 2017. október 9.

18:38-tól: "A kormány célja, hogy kevesebb teher legyen az édesapák vállán - erről beszélt a családügyért is felelős államtitkár a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom budapesti konferenciáján. Novák Katalin hangsúlyozta, a kormány az apáknak is ugyanúgy biztosítja a családtámogatásokat, ahogy az édesanyáknak is."


Délelőtt: Baba-mama/papa klub

Bonum TV, 2017. szeptember 26.

"A Három királyfi Három királylány mozgalom találkozót rendez a Baba-Mama klubjai tagjainak. Az eseményről a főszervezőt, Gesztes Olympiát kérdeztük."


 


Család-barát: Kopp-Skrabski díj a családbarát szemléletért

Duna TV, 2017. szeptember 26.

28:28-tól: "A Három Királyfi, Három Királylány és az Eduvital idén tavasszal hirdette meg  a Kopp-Skrabski díjat, aminek a célja, hogy felhívja a figyelmet azokra az egyénekre ill. alkotó házaspárokra, akik tevékenységükkel a családbarát szemléletet, ill. a kívánt gyermekek megszületését akarják támogatni."


Ma reggel: Pszichológus házaspár nyerte a Kopp-Skrabski-díjat

M1, 2017. szeptember 25.

3:49:58-tól: "Szeptember 16-án, Budafokon, a Klauzál házban a Három Királyfi Családi napon hírdették ki a Kopp-Skrabski-díj nyerteseit. A Három királyfi, Három királylány Alapítvány és az Eduvital idén tavasszal hirdette meg a díjat. Az elismerés célja az, hogy felhívja a figyelmet azokra az egyénileg és közösen alkotó házaspárokra, akik tevékenységükkel a családbarát szemlélet kialakítását támogatják."


Három Királyfi Családi Nap a Klauzál Házban

Promontor TV, 2017. szeptember 25.

"A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és Budafok-Tétény Önkormányzata családi napot rendezett szeptember 16-án a Klauzál Házban. Beszédet mondott Soltész Miklós egyházi kapcsolatokért felelős államtitkár és Németh Zsolt, az országgyűlés külügyi bizottságának elnöke. Az eseményen a mozgalom elnökével, Skrabski Fruzsinával beszélgettünk."


Család és otthon: Három Királyfi, Három Királylány - Családi nap Budafok-Tétényen

M1, 2017. szeptember 24.

17:59-től: "Szülessen minél több gyermek - ez volt az üzenete annak a meseszerű rendezvénynek, amelyet a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szervezett Budapesten."

 


Híradó: Nő a házasságok száma

Echo TV, 2017. szeptember 17.

"A Mozgalom célja, hogy a kívánt gyermekek megszülessenek. Küldetésüknek tekintik, hogy olyan feltételeket teremtsenek, melyek ezt elősegítik. A Budafoki családi napon kézműves foglalkozásssal és számtalan játéklehetőséggel várták a kisgyerekes családokat."


Híradó: Nőtt a házasságkötések száma

Echo TV, 2017. szeptember 16.

2:26-tól: "Az elmúlt hét évben 40%-kal nőtt a házasságkötések száma, míg a válásoké 20%-kal csökkent - mondta az egyházi kapcsolatokért felelős államtitkár a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom családi napján."

 


Start Plusz: Három Királyfi családi nap Budafok-Tétényben

ATV, 2017. szeptember 14.

"A Start Plusz vendégei Pálfay Erzsébet, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány projektvezetője és Szepesfalvy Anna, Budafok-Tétény alpolgármestere."


 


Programajánló - Három Királyfi Családi Nap a Klauzál Házban

Promontor TV, 2017. szeptember 8.

"A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és Budafok-Tétény Önkormányzata családi napot szervez szeptember 16-án a Klauzál Házban. Vendégeink Pálfay Erzsébet, a mozgalom országos hálózati vezetője és Szepesfalvy Anna alpolgármester."


Napi aktuális: Bűnben fogant lombikbabák?

Echo TV, 2017. augusztus 23.

"A lombikprogramot kritizálta az egyház nevében Veres András. A katolikus püspök kijelentései a keresztények körében is komoly vitát gerjesztettek. Vendég: Skrabski Fruzsina vezető, Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és Jobbágyi Gábor jogászprofesszor."


Napszemle: Debreceniekre is voksolhatunk

DTV, 2017. augusztus 22.

11:11-től: "Debreceniek munkáját is elismerhetik. A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány díjazza azokat, akik munkájukkal szolgálják a társadalom lelki egészségét.
A jelöltek között két debreceni is van. Voksolni szeptember 5-ig lehet, az interneten."

 

Tanulmányfilm: Rugalmas foglalkoztatás Magyarországon

YouTube, 2017. augusztus 7.

"A film főszereplője Noémi, egy négy gyermekes, rugalmas foglalkoztatás keretében, csúsztatható munkakezdéssel dolgozó édesanya. A készítők végigkövették a családja egy teljes napját, hogy párhuzamba állítsák a filmben megszólaló munkaadók, munkavállalók és szakértők gondolataival."


Reggeli járat: Három Királyfi, Három Királylány

Hír TV, 2017. július 3.

"Már országos hálozattá fejlődött a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, miután a kormány 50 millió forinttal támogatta a gyermekvállalást ösztönző programot. Novák Katalin családügyi államtitkár nemrég bejelentette, létrehoznak egy, a mozgalmat alapító Kopp Máriáról és férjéről, Skrabski Árpádról elnevezett nemzetközi demográfiai kutatóintézetet."


Napi aktuális: Országos mozgalom a családokért

Echo TV, 2017. június 27.

"A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom olyan, mint egy nagy család, csak nekünk nem a családfánk közös, hanem a céljaink. Így jellemzi magát a gyermekvállalást népszerűsítő mozgalom, amely kormánytámogatással országos hálózattá fejlődött. Vendég: Pálfay Erzsébet hálózati projektvezető, Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom."


Családbarát Hely lett Budafok-Tétény

Promontor TV, 2017. június 21.

"A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom Családbarát Hely címeket adott át június 13-án. Az elismerésben Budafok-Tétény is részesült. A címet Karsay Ferenc polgármester vette át. A mozgalomról Skrabski Fruzsina elnököt kérdeztük, a szervezet működését Pálfay Erzsébet hálózati projektvezető mutatta be."


Hírek: Családbarát hely lett Eger

Eger TV, 2017. június 14.

"A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom 12 várossal, településsel és kerülettel, többek között Egerrel kötött együttműködés jeléül, Családbarát Hely címet adott át azok képviselőinek, mellyel szeretnék elősegíteni a családbarát szemlélet terjedését, helyi rendezvények, programok és előadások szervezését."


Híradó: "Családbarát hely" kitűntéseket osztottak ki

BMC 7. TV, 2017. június 14.

4:22-től: Tizenhárom település mellett Békéscsaba is megkapta a „Családbarát hely” kitüntető címet a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomtól. Interjú Herczeg Tamással, Békéscsaba Megyei Jogú Város tanácsnokával.

 


Hírek: Győr, a családbarát hely

Győr+ TV, 2017. június 13.

"Célunk, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek. Ez a mottója a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomnak, amit korábban, dr. Kopp Mária alapított, idén pedig országos hálózattá fejlődött. A mozgalom több várossal, településsel és fővárosi kerülettel szorosan együttműködik, ennek jeléül kedden, Családbarát Hely címet adtak át az érintett önkormányzatoknak."


Szemtől szembe: Újabb családtámogatási intézkedéseket vezet be a kormány

M1, 2017. május 26.

"A családok éve lesz a következő, ezt mondta tegnap Orbán Viktor a Családok Budapesti Világtalálkozójának első napján megrendezett demográfiai fórumon. A jelzáloghitellel rendelkező családok például a harmadik és további gyermekek esetén egy-egy millió forintot leírhatnak a tartozásukból."


Napi Aktuális: Demográfiai akcióterv

Echo TV, 2017. május 25.

"Demográfiai csomagot jelentette be a kormányfő. Tovább emelkedik a családi adókedvezmény, nő a diplomás GYED időtartama, a jelzáloghiteles nagycsaládok pedig milliós állami támogatást kapnak. Vendég: Ujvári Enikő Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom munkatársa."


Délelőtt: Kopp-Skrabski-díj

Bonum TV, 2017. május 25.

A díj kapcsán a műsor vendége: Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vezetője.


 


Ma délelőtt: Orbán Viktor: Magyarországon 2018 a családok éve lesz

M1, 2017. május 25.

42:51-től: "Kopp Mária szellemiségét most ide idézve, egy kutatóintézetet szeretnénk felállítani – támogatom, hogy ez egy nemzetközi think tank-ké váljon –, hogy a családok segítéséhez, támogatásához, a családpolitikánk filozófiai megalapozásához, az európai- és a világhelyzet pontos megértéséhez megfelelő tudás és intellektuális muníció álljon rendelkezésünkre."


Minőségi Idő: Beszélgetés Ujvári Enikővel

Hegyvidék TV, 2017. május 16.

"A Három Királyfi Mozgalom 2013-ban alapította meg a Családbarát Vállalati Díjat. A mozgalom által felkért szakmai zsűri előterjesztése alapján az Év Családbarát Vállalat címet olyan vállalatoknak ítéli oda, akik családbarát vállalati kultúrájukkal példaként szolgálnak. A Mozgalomról és a Családbarát Vállalati Díjról beszélgetünk mai vendégemmel, Ujvári Enikővel a Munka-Magánélet munkacsoport vezetőjével."


Híradó 22 óra: Pedagógia érettségi: a család élén a családfő áll!

Hír TV, 2017. május 15.

"A Magyar Tudományos Akadémián a parlamenti pártok képviselőit ültette egy asztalhoz a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. A mozgalom azért küzd, hogy meg is szülessenek azok a gyermekek, akiket szüleik elterveztek."

 


Ma délelőtt: Május 15-én tartják a Család Nemzetközi Napját

M1. 2017. május 13.

15:23-tól: "Május 15-e a Család Nemzetközi Napja. Az ENSZ 1994-es kezdeményezéséhez Magyarország is csatlakozott. Hazánkban erősödött és stabillá vált a hagyományos családmodell, ugyanis emelkedett a házasságkötések száma és nőtt a gyermekvállalási kedv."


A boldogságkeresés útjai – Beszélgetés Skrabski Fruzsinával

Promontor TV, 2017. május 12.

"Könyvbemutató szalon a Vojnovich-Huszár Villában. Skrabski Fruzsina beszélgetőpartnere Fodor Erika volt."


 


Napi aktuális: Kedvező demográfiai fordulat

Echo TV, 2017. május 3.

"Bár tavaly a születésszám csak kismértékben nőtt, eközben húszéves rekordszintre emelkedett a termékenység, ami csak azért nem hozott demográfiai áttörést, mert ezalatt jelentősen csökkent a szülőképes korú nők száma - derül ki a KSH tavalyi évre vonatkozó részletes elemzéséből. Vendég: Skrabski Fruzsina elnök, Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom."


Mokka: Díjazzák a családbarát vállalatokat

TV2, 2017. április 28.

"Idén is megválasztják Az "Év Családbarát Vállalatát". A cím adományozásával a mozgalom célja, hogy a vállalatok családbarát szemléletének elismerésén keresztül értéket teremtsenek. A témában Ujvári Enikő, a Munka-magánélet munkacsoport vezetője volt a Mokka vendége."


Reggeli járat: Fishing On Orfű

Hír TV, 2017. április 21.

Családbarát fesztivál lesz az idei Fishing On Orfű. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom különleges programokkal várja a szórakozni vágyó gyermekeseket is.


 


Ma délelőtt: Bemutatták a Gyermekbirodalom programot

M1, 2017. április 19.

1:27:55-től: "A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a Fishing on Orfű Fesztivál szervezőinek közös sajtótájékoztatója volt ma délelőtt Budapesten, ahol számos, a rendezvényhez fűződő információ is elhangzott, egyebek mellett bejelentették a Gyermekbirodalom programját is."


Délelőtt: A láthatatlan munka napja

Bonum TV, 2017. április 4.

"Április első keddje a láthatatlan munka világnapja. Erről fogunk most beszélgetni Ujvári Enikő projektmenedzserrel, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomból."


 


Ez történt...: Könyv a boldogság kereséséről

Promontor TV, 2017. április 4.

2:09-től: "Skrabski Árpád és Kopp Mária, a néhai szociológus-pszichológus házaspár: A boldogságkeresés útjai című könyve lányaik, Fruzsina és Luca gondozásában jelent meg ismét, a témával foglalkozó, egyéb írásaikkal bővített kiadásban. A könyvből többek között az is kiderül, hogy a boldogság nem a cél, hanem az út, amin haladunk."


HírHarminc: Házasság Hete Konferencia

PAX TV, 2017. március 6.

"A 2017. évi Házasság Hete rendezvénysorozat egyik központi programja az a konferencia volt, melyre február 16-án került sor a Magyar Tudományos Akadémián a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szervezésében."

 


Család és otthon: Családbarát szemlélet

M1, 2017. február 26.

00:42-től: "Családbarát szemlélet, illetve egyensúlyteremtés a munka és a magánélet között. Ezek a témák álltak annak a konferenciának a fókuszában, amely a házasság hetének egyik központi rendezvénye volt."

 


Család-barát: Mitől jó egy apa?

Duna TV, 2017. február 17.

43:24-től: "Az apa szerepe, avagy lehet valaki jó férj, jó családapa és jó munkaerő is egyszerre... Szerencsére nagyon sokféleképpen lehet valaki jó apa és nincs is erre recept. Mindenki a saját személyiségének, saját családi közegének megfelelően kell, hogy jó apává váljon. Van azonban offline és online apaság..."


Híradó 7 óra: Sokat javult a fiatalok munkavállalási kedve

Hír TV, 2017. február 17.

01:54-től: A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint 20 éve nem házasodtak annyian, mint 2016-ban. „Emögött különböző tényezők állnak. Az egyik a közgondolkodás, a közhangulat. Hogy a házasságnak az értékéről, a fontosságáról az egyén életében, kiteljesedésében betöltött pozitív szerepéről nagyon sok szó esik..."


Híradó: Beneda Attila: A házasságban gyermeket vállalni valódi életszövetség

M1, 2017. február 16.

07:32-től: "Gyermeket vállalni házasságban a legjobb, hiszen ez egy valódi életszövetség - mondta a család- és népességpolitikáért felelős helyettes államtitkár Budapesten. Beneda Attila a Házasság hetén a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom rendezvényén arról is beszélt, hogy ez minden mást felülír."


Család-barát: Mozgalom a kívánt, tervezett gyermekek megszületéséért

Duna TV, 2017. február 16.

20:55-től: "A fő célkitűzésünk az, hogy a fiatalokat abban segítsük, hogy egy olyan társadalom vegye őket körül, ahol lehet gyermekeket szülni és megszülhessék azokat a gyermekeket, akiket fiatal korukban elterveznek, de a statisztikák azt mutatják, hogy sajnos nem annyi gyermek születik, mint ahányat szeretnénk."


Ma délelőtt: A Házasság hete - Egyensúly a munka és magánélet között

M1, 2017. február 16.

2:26:35-től: "Összeegyeztethető-e a család és a munkahelyi élet? Ezzel a címmel szervezett konferenciát a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Budapesten a házasság hete alkalmából."

 


Magyarul Balóval: Gyerek vagy karrier: dönteni kell?

RTL Klub, 2017. február 15.

"Magyarországon – ahogyan általában Európában is – a nők egyre később szülnek és a családok kevesebb gyereket vállalnak, mint szüleik vagy nagyszüleik. A gyerekvállalást támogató különféle kormányzati intézkedések ellenére az újszülöttek száma nem akarja elérni az évi százezres számot – de ez sem lenne elég a népességcsökkenés megállításához."


Reggeli járat: A házasság hete

Hír TV, 2017. február 15.

"Családbarát szemlélet, munka-magánélet egyensúly konferencia a Magyar Tudományos Akadémián. Az eseményről Ujvári Enikő, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom programvezetője beszélt."

 


Napi Aktuális: Kutatás a részmunkaidőről

Echo TV, 2017. január 31.

"Mind a munkaadói, mind a munkavállalói oldalon igény lenne a részmunkaidős foglalkoztatásra, amely nemcsak a dolgozók, elsősorban az anyák számára nyújtana könnyebbséget, hanem a cég iránti elköteleződés is emelkedne - többek közt ezt tartalmazza a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kutatása. De ha jó mindenkinek, akkor miért nincs elegendő részmunkaidős állás?"


Híradó: Egyre többen dolgoznának részmunkaidőben

M1, 2017. január 24.

40:40-től: "Egyre többen dolgoznának részmunkaidőben, tehát nem nyolc órában, hanem mondjuk négy vagy éppen hat órában, mert így többet lehetnének otthon a gyerekekkel. Egy friss kutatás szerint a cégek oldaláról is van erre igény, akár állami támogatást is lehet ehhez kapni."


Délelőtt: Részmunkaidős foglalkoztatás

Bonum TV, 2017. január 19.

A fiataloknak és munkavállalóknak problémás terület, hogy meg tudják teremteni a munka és magánélet közötti egyensúlyt. Munkáltatói oldalról például a részmunkaidős foglalkoztatás bevezetése nagy segítséget nyújtana elsősorban a kisgyermekes munkavállalónak megtalálni ezt az egyensúlyt, miközben ezzel a lehetőséggel mindkét fél csak nyerne.

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!