Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
EN
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.

Naptár

Sajtómegjelenéseink

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom: TV-ben


Online     TV     Rádió     Kopp Mária-interjúk     Közlemények     Blog


2019     2018     2017     2016     2015     2014     2013     2012


Híradó: Angyalváró ünnepségen vettek részt Böjte atya védencei

M1, 2018. december 26.

1:43:13-tól: "A rendezvény évről évre visszatérő lelkes segítői az anyaországi Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom tagjai. Idén huszonöt önkéntessel érkeztek az ünnepségre, hogy kreatív foglalkoztató játékaikkal színesítsék a programot. Végh Juti projektvezető elmondta, hogy mintegy 410-420 cipősdobozt gyűjtöttek a gyerekeknek."


Jó reggelt!: Csökken a jövedelmi különbség a családok között

Echo TV, 2018. december 17.

"Kutatások szerint Magyarországon egyre kevésbé jelent szegénységi kockázatot a gyerekvállalás. Vendég: Ujváry András, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szóvivője."

 


Mokka: A mai fiatalok félnek a szülői szereptől

TV2, 2018. november 27.

"A Nemzeti Konzultáció egy kiemelt pontja , hogy a kormány célja az, hogy megerősítsék a magyar családokat. Ám napjainkban ez a feladat sokkal nehezebb, mert a fiatalok tartanak a családalapítástól. Hogy miért? Pálfay Erzsébet, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom alelnöke elárulta."


Jó reggelt!: Nem értik a jogvédők, miért kell több gyermek

Echo TV, 2018. november 22.

"Nem rábeszélni kell az embereket a gyerekvállalásra, hanem inkább megadni nekik a lehetőséget arra, hogy megszülessenek azok a gyermekek, akik szívben és lélekben már ott vannak a fejekben, csak a világrajövetelüket különböző körülmények gátolják – hívta fel rá a figyelmet Ujvári Enikő, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom alelnöke az ECHO TV Jó reggelt című műsorának csütörtöki adásában..."


Start: Munkahely és család összehangolása

ATV, 2018. november 22.

"Mitől lesz családbarát egy munkahely? Az ATV Start vendégei Skrabski Fruzsina elnök, Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány és Farkasné Takács Ágnes, a Grundfos munkavállalója."

 


Magyarország élőben: Család és karrier

Hír TV, 2018. november 21.

"Hatodik alkalommal adták át az Év Családbarát Vállalat-díjakat. Vendégünk volt Ujvári Enikő, a kezdeményező Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom alelnöke és Sarkadi Nagy Szilvia, az egyik díjazott cég vezetője."

 


Mokka: Családbarát munkahelyek

TV2, 2018. november 19.

"A kiegyensúlyozott családi és munkahelyi környezet kiemelkedően fontos azoknak a cégeknek, akik elnyerték Az Év Családbarát Vállalata Díjat. Vendégeink Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnöke és Sarkanti Szilvia, szülő, a Bepatek Kft. munkatársa."


Rózsakerti Családi Nap

Budafok-Tétény, 2018. november 15.

"Budafok-Tétény Önkormányzata és a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom második alkalommal rendezett családi napot. A programhoz idén a Pötty Gyermekkuckó is csatlakozott. A szervezők különböző foglalkozásokkal, táncházzal és bábszínházzal várták a családokat, a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium tornatermében."


Az év családbarát vállalkozását keresi a Három Királyfi mozgalom

RTL Klub, 2018. november 15.

"A gyermekvállalást szeretné támogatni a mozgalom, a kezdeményezés mellé állt Kiss Gergő, olimpiai bajnok vízilabdázó. Egyre többen akarnak olyan cégeknél dolgozni, akik megkapták a családbarát vállalat minősítést."

 


Jó reggelt!: Támogatást kaphatnak a fiatal házasok

Echo TV, 2018. november 5.

"Már elkezdték a legújabb nemzeti konzultáció postázását, aminek a visszaküldési határideje december 21-e lesz. A konzultáció fő témája ezúttal a családvédelem. Vendég: Ujvári Enikő, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom alelnöke."

 


Délelőtt: Részmunkaidős állások

Bonum TV, 2018. október 25.

"Miért jó a részmunkaidős foglalkoztatás a munkáltatóknak? És milyen előnyei vannak a munkavállalóknak? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Ujvári Enikővel, a Három királyfi, Három királylány mozgalom programvezetőjével."

 


Jó reggelt!: Család vagy karrier?

Echo TV, 2018. október 15.

"Örök dilemma: Család vagy karrier? A műsor vendégei: Ujvári Enikő, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom alelnöke és Marton Éva, a GE családbarát programjának alapítója, akik ebben a témában tartanak előadássorozatot."

 


Család-barát: Család és karrier előadások

Duna TV, 2018. október 15.

5:22-től: "2012 óta minden esztendőben ősszel és tavasszal tematikus Család és karrier előadás-sorozatot tart a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. Erről kérdezték Ujvári Enikő programvezetőt a Család-barát műsorában."

 


Család'18: Baba-Mama/Papa klubok

M1, 2018. október 14.

10:06-tól: "Családban élni jó! Ezt igazolják azok a fényképek, amelyek egy fotópályázatra készültek. A legjobbakat a Baba/Mama-Papa klubok harmadik országos találkozóján díjazták, de lényegében mindenki nyertes, hiszen valamennyi kép egy-egy kedves pillanatot örökített meg."


Magyarország Élőben: Sorskérdés

Hír TV, 2018. október 8.

"A kormány szerint nincs más választás, meg kell állítani a népességfogyást. Ennek érdekében nemcsak racionális érvekkel, hanem az érzelmekre hatva is próbálják elérni, hogy minél több gyerek szülessen Magyarországon. Vendégeink voltak Skrabski Fruzsina és Gregor Anikó."


Közéleti Magazin: Babára vágyva

Veszprém TV, 2018. szeptember 28.

"A Családok éve 2018 promramsorozat részeként valósult meg a Babára vágyva című, országos interaktív mozgalom. Idén 18 városban egy olyan programsorozatot terveztünk, ahol az este folyamán reprodikciós, termékenységi problémáról egy előadásban beszél egy szakember."


Tudakozó: Baba-mama klubok találkozója

Echo TV, 2018. szeptember 21.

"Idén 3. alkalommal rendezi meg a 3 királyfi 3 királylány mozgalom a baba-mama klubok találkozóját az Óbudai Egyetemen. A rendezvényen előad Pál Feri atya is. Vendég: Pálfay Erzsébet, a mozgalom országos hálózatvezetője."

 


Hírek: Családbarát hely lett a Pajta

Győrplusz TV, 2018. szeptember 11.

"Családbarát hely címet és egy erről szóló egy oklevelet vehetett át a Pedró Pékség, Vágóhíd utcai üzlete kedden. A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom rendszeresen adományozza ezt a címet, olyan vendéglátó egységeknek, közösségi helyeknek, amelyek családbarát szellemben működnek...."


Kötöttfogás: Beszélgetés a munkaerőhiányról és hatásairól

Magyar Hang, 2018. szeptember 5.

7:30-tól: Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnöke a műsor egyik vendége.


 


Tudakozó: Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

Echo TV, 2018. augusztus 29.

"A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom gyűjti azokat a helyeket, ahova öröm elmenni gyermekkel, mert a szülők és gyermekeik is egyaránt jól érzik magukat. Az első Családbarát Konferencia címet adományozta a Kommentár Alapítvány Tranzit rendezvénysorozatának a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. Az elismerést Ujváry András, a Mozgalom szóvivője adta át."


Szoptatás világhete: elkezdődött az egri programsorozat

Eger TV, 2018. augusztus 1.

"Augusztus elsején elkezdődött a Szoptatás világhete. Egerben ismeretterjesztő előadásokat tartanak, különböző programokkal népszerűsítik a laktációs táplálást. A rendezvénysorozat keretében Családbarát hely címet kapott annak helyszíne, egy közelmúltban nyitott belvárosi kávézó."


Család'18: Családbarát piac

M1, 2018. július 1.

16:42-től: "Szokásos jelenet a piacon. Az eladó kiszolgál, a vásárló fizet. Csakhogy ez az óbudai piac nem mindennapi, hanem családbarát. Megálmodója Nagy Gerda, aki a hétköznapokon közgazdászként dolgozik."

 


Egyenesen: Családi kör

Hír TV, 2018. június 29.

"Tovább csökkent a születések száma, még kevesebb házasság köttetett. Családalapításról, férfi-női szerepekről is vitázott Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány vezetője és Pető Andrea, a CEU professzora."

 


Forint, fillér: Az Év Családbarát Vállalata Díj

M1, 2018. június 6.

1:46:04-től: "Idén is pályázhatnak a cégek az Év Családbarát Vállalata címre. Az elismerést olyan munkáltatóknak ítélik oda, amelyek kiemelkedően fontosnak tartják a kisgyermekes munkavállalók támogatását."

 


Átadták a Kopp-Skrabski-díjakat

Bonum TV, 2018. június 5.

"Idén újra meghirdette a Kopp-Skrabski-díjat a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány, amelyet most, június 4-én adtak át az alapító Kopp Mária nevével fémjelzett intézetben, a KINCS-ben. A díjjal az a célja az alapítványnak, hogy felhívja a figyelmet azokra a személyekre és házaspárokra, akik például kiemelkedő tevékenységet végeznek a társadalom lelki egészségéért..."


Helyére került a sarokkád, teljes a vajúdó szoba Orosházán

7. TV, 2018. május 29.

"Most már teljes az Orosházi Kórház vajúdó szobájának felszerelése. A szülésre készülő nők számára oldott hangulatot és pihenést biztosító helyiséget néhány hónapja alakították ki az egészségügyi intézményben. Többek között ennek is köszönhető, hogy a szülészet megkapta a Családbarát Kórházi Osztály elismerést."


„Afrikai kannibálokkal” ösztönöz gyermekvállalásra Budaházy testvére

Hír TV, 2018. május 26.

"A statisztikák szerint főképp a magasabban képzettek körében nem születik annyi gyerek, amennyit terveznek. A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány ezért egyetemisták körében végzett felmérést. Ez alapján a fiatalok elsősorban a stabil párkapcsolat és az érettség hiánya miatt nem vállalnak gyermeket. A harmadik leggyakoribb okként a pénzhiányt jelölték meg."


Legószoba, függőágy, kötetlen munkaidő - ilyen munkahely is van Magyarországon

ATV, 2018. május 22.

"Magyarországon különösen nehéz egy nőnek szülés után visszatérnie a munkába. A legtöbb munkahelyen az időbeosztás nem támogatja a kismamákat, a szülési szabadság utáni fizetés pedig túl alacsony - ez derül ki a Tudományos Akadémia friss kutatásából..."


Ma délelőtt: 2018 családbarát vállalatát keresik Magyarországon

M1, 2018. május 22.

25:50-től: Idén is lehet pályázni az Év Családbarát Vállalata címre. A pályázat megnyitóját ma délelőtt tartják. Idén immáron hatodik alkalommal lehet pályázni a díjra, melyet minden év végén egy kis-, egy közép- és egy nagyvállalt kaphatja meg. A részletekről Skrabski Fruzsinát kérdezték.


„Családbarát hely” címet kapott az Agria Park

Eger TV, 2018. május 18.

„Családbarát hely” címet kapott az egri bevásárlóközpont a Három királyfi, három királylány mozgalomtól. A szervezet azt tűzte ki célul, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek.

 


Híradó: Díjazták az Orosházi Kórház szülészeti osztályát

7. TV, 2018. május 17.

5:34-től: "Családbarát Kórházi Osztály elismerésben részesült az Orosházi Kórház szülészeti osztálya. A pályázatot első ízben írta ki a Három királyfi, Három királylány mozgalom és a hazai intézményeket tömörítő Magyar Kórházs-zövetség. Az orosházi intézmény részlege többek közt az utóbbi években átalakított vajúdószobával, illetve az olyan dolgozói programokkal érdemelte ki a kitüntetést, mint a családi nap..."


Téma: Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

Szolnok TV, 2018. május 15.

Ma Magyarországon minden hatodik párt érint termékenységi probléma, ezért a szolnoki Csillagpor Alapítvány bekapcsolódott egy országos programsorozatba, melyet a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szervez Babára vágyva címmel. Veresné Péter Judit beszél röviden a mozgalomról és az alapítvány tevékenységéről.


Délelőtt: Családbarát kórházi osztályok

Bonum TV, 2018. április 27.

"A családbarát kórházi osztályokat díjazta a Három királyfi három királylány mozgalom. Ujvári Enikő projekt managerrel beszélgettünk a Délelőttben ennek alkalmából."

 
 

Díjazták a Családbarát Kórházi Osztályokat

Eger TV, 2018. április 26.

"A Magyar Kórházszövetség XXX. Kongresszusán kerekasztalbeszélgetésen igyekeztek bemutatni a családbarát munkahelyek jó példáit a jelenlévőknek. Nagyon sok megoldás volt, ami nem pénzbe kerül elsősorban. A program részeként idén először adták át a Családbarát Kórházi Osztály Díjait, amit 16 intézmény vehetett át."
.


Híradó: Átadták a "Családbarát Kórházi Osztály" Díjakat

M1, 2018. április 25.

43:34-től: "Ma adták át a Magyar Kórházszövetség és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Családbarát Kórházi Osztály címét Egerben. Azokat az intézményeket díjazták, amelyekben sokat tesznek azért, hogy a betegek számára elviselhetőbbé tegyék az ott töltött időt és a dolgozóknak is jobb munkakörülményeket biztosítanak."


Női arcok: Skrabski Fruzsina

KTV, 2018. április 15.

Skrabski Fruzsina beszél a szüleiről, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom megalakulásáról, működéséről, az egyszerre felemelt gyerekek világrekordjáról és a családbarát vállalatokról.

 


Story Extra: Fejleszt vagy leépít?

RTL Klub, 2018. március 20.

0:36-tól: Istenes Bencével, Csobot Adéllal és a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergővel a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom világrekord-döntésén találkozott az RTL Klub stábja, ahol több, mint 3000 gyermeket emeltek egyszerre a magasba.


Hogy vagy? – Jakupcsek Gabriella, Réz Anna, Skrabski Fruzsina

Capability Channel, 2018. március 20.

"2018. március 19-én ismét az Európa Pontban forgattunk, ahol Jakupcsek Gabriella, Réz Anna és Skrabski Fruzsina beszélgetett a feminizmusról, a nők szerepéről és a nőiességről. Az est házigazdája Gyárfás Dorka."

 

Család 18: Új világrekord született

Duna TV, 2018. március 18.

9:50-től: "Emeljünk magasba minél több gyermeket. Többezer résztvevő és új világrekord... A program a gyermekvállalás fontosságára és örömére hívja fel a figyelmet. Hazánkban folyamatosan emelkedik a házasságkötések száma és egyre növekszik a gyermekvállalási kedv."


Reggeli: Megvan Magyarország első 2018-as világrekordja!

RTL Klub, 2018. március 12.

"2018 a családok éve! Ennek alkalmából vasárnap „Emeljünk magasba minél több gyereket!” elnevezéssel egy országos rendezvényt szerveztek, ahol világrekordot döntöttünk! Vendégünk Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi Mozgalom elnöke, és Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk!"


HírAdás: 180 gyermeket emeltek a magasba Egerben

Eger TV, 2018. március 12.

"Különleges világrekord kísérletet tartott a Három Királyfi, Három Királylány mozgalom az ország 19 településén, köztük Egerben is. A családok és a gyermekvállalás fontosságát hangsúlyozó vasárnapi programon az egri bevásárlóközpontban száznyolcvan gyermeket emeltek a levegőbe szüleik, nagyszüleik."


Napszemle: Egyszerre felemelt gyerekek

DTV, 2018. március 11.

3:16-tól: "Több, mint 1000 gyermeket emeltek a magasba vasárnap délelőtt a Kölcsey Központban. A világrekord-kísérlethez Magyarországon 20 város, köztük Debrecen is csatlakozott. A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a család és a gyermekvállalás fontosságára."


Híradó: Új világrekord született Magyarországon

Hír TV, 2018. március 11.

"Itthon országszerte többezer szülő emelte fel egyszerre gyermekét, ezzel világrekordot állítottak fel. A megmozduláshoz csaknem tucatnyi helyen lehetett csatolakozni. A rekordkísérletet a Három Királyfi, Három királylány Mozgalom kezdeményezte a családok éve alkalmából."


Híradó: Több ezer szülő emelte fel egyszerre kisgyermekét

M1, 2018. március 11.

21:31-től: "Több ezer szülő emelte fel egyszerre gyermekét csaknem húsz helyszínen országszerte és a határon túl. Az Emeljünk magasba minél több gyermeket program célja, hogy felhívják a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára. A legtöbb városban az akció mellett szórakoztató programokkal is várták a családokat."


Híradó: "Elérhető a gyarapodó nemzet!"

RTL Klub, 2018 március 11.

"Ösztönzőleg hat a gyermekvállalásra a kormány családpolitikája a családügyi államtitkár szerint. Novák Katalin erről az Emeljünk magasba minél több gyereket! világrekord-kísérlet után beszélt. Szerinte tíz éven belül elérhető, hogy gyarapodó, és ne pedig fogyatkozó legyen a magyar nemzet."


Ma délelőtt: Gyereket a magasba! - Világrekord kísérlet

M1, 2018. március 11.

2:19:20-tól: "2018 a családok éve. Ebből az alkalomból különleges rekordkísérletre készült a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. Az ország több településén egyszerre emelték fel gyerekeiket, unokáikat szülők, nagyszülők, hogy így hívják fel a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára. Debrecenben több száz család csatlakozott az akcióhoz."


Terc: A boldogság titka

Echo TV, 2018. március 8.

"A Harvard Egyetem kutatói arra a kérdésre keresték a választ, hogy mi tesz bennünket egészségessé és boldoggá egy életen keresztül? Hasonló kutatások nálunk is zajlottak. A magyar népesség életminőségét, a testi és lelki egészség összefüggéseit vizsgálta évtizedeken át Kopp Mária a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom megalapítója. Vendégek: Pálfay Erzsébet és Ujvári Enikő."


Reggeli: Pályázat indul családbarát kórházi osztályoknak

RTL Klub, 2018. március 8.

„Családbarát Kórházi Osztály 2018” címmel pályázatot hirdettek. Célja, hogy a kórházi szférában már meglévő család- és emberbarát jó gyakorlatokat minél szélesebb körben megmutassa és terjessze. A pályázat részleteit Ujvári Enikő programvezető, és a pályázat egyik zsűritagja, Szabó Zoltán ismertette.


Napszemle: Rekord készül

DTV, 2018. március 7.

11:26-tól: "Debrecen is csatlakozott az Emeljünk magasba minél több gyermeket akcióhoz. A világrekord-kísérletet a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szervezi a családok éve jegyében. Egler Ágnes, a mozgalom debreceni vezetője a mai tájékoztatón azt modta, a városból eddig 800 család jelezte, hogy részt vesz a vasárnapi programon."


Ma délelőtt: Emeljünk magasba minél több gyereket! - Rendhagyó hétvége Debrecenben

M1, 2018. március 7.

1:17:43-tól: "2018 a családok éve, ezt köszöntik rendhagyó módon a hétvégén Debrecenben. Az "Emeljünk magasba minél több gyereket!" akcióra mindenkit várnak, aki szeretné megmutatni, hogy milyen fontos a család az életében."


Híradó: Felemelő rekordkísérlettel a családalapításért

7. TV, 2018. március 6.

0:45-től: "Míg Hollandiában a vágyott gyermekek háromnegyede, Svájcban fele, addig Magyarországon mindössze 40%-uk születik meg a statisztikák szerint. Ezen az arányon szeretne javítani a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, amelynek tagjai vasárnap egy világrekord-kísérlettel hívják fel a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára."


Délelőtt: Kopp-Skrabski-díj

Bonum TV, 2018. március 6.

"Vigh Józseffel, a Három királyfi három királylány mozgalom operatív vezetőjével a Kopp-Skrabski-díjról, az Apa füzetekről és egy világrekord kísérletről is beszélgettünk a Délelőttben."

 


Start Plusz: Emeljünk fel minél több gyereket!

ATV, 2018. március 6.

Pálfay Erzsébet, a Mozgalom hálózat vezetője és Bender Zilia önkéntesünk, valamint a 10 hónapos Filoména volt az ATV vendége és az Egyszerre felemelt gyerekek világrekordkísérletéről beszéltek.

 


Tudakozó: Világrekord-kísérlet

Echo TV, 2018. március 1.

"Világrekord-kísérletre készül a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. Március 11-én az ország több városában szeretnék felállítani az egy időben a magasba emelt gyerekek rekordját."

 


Emeljünk fel minél több gyereket!

Eger TV, 2018. február 28.

"A kormány a Családok évének nyilvánította 2018-at. Ehhez kapcsolódóan számos programot szervez a Három Királyfi és Három Királylány mozgalom. Egerben is csatlakoznak ahhoz a március 11-i rekordkísérlethez, amelynek célja, hogy rávilágítsa a figyelmet a gyermekek és a család fontosságára."


Család és otthon: Család és karrier

Duna TV, 2018. február 18.

"Család vagy karrier? Ez a fő kérdése annak a konferenciának, amelyre a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom munkatársai készülnek. A projektvezető Ujvári Enikő azt vallja, hogy a XXI. században egy nőnek szüksége van arra, hogy anyaként és munkájában egyaránt ki tudjon teljesedni."


Család-barát: Család és karrier

Duna TV, 2018. február 16.

40:51-től: "Február 15-én konferenciát rendeztek a Magyar Tudományos Akadémián, Család és karrier címmel. Az esemény főszervezője a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom volt. A stúdió vendége Ujvári Enikő programvezető."

 


Délelőtt: Család és karrier konferencia

Bonum TV, 2018. február 6.

"A Család és karrier konferenciáról, valamint annak főbb témáiról beszélgettünk Ujvári Enikővel, a Három királyfi, Három királylány mozgalom projektmanagerével a Délelőtt című magazinműsorunkban."

 


Ma délelőtt: 2018 a családok éve - programok, támogatások

M1, 2018. február 3.

21:06-tól: A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom számára nagyon fontos, hogy 2018 a családok éve, hiszen a mozgalom alapítójának az eszmeiségét továbbvíve azért dolgoznak, hogy minél több gyermek szülessen, megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek. Az egész éves családi programkínálatba jól beleillenek a mozgalom által szervezett események is.


Esti Közelkép: Családbarát munkahelyek

DTV, 2018. január 17.

"2018 a családok éve, vagyis ebben az esztendőben kiemelt programokkal, kormányzati intézkedésekkel igyekeznek kedvezni a családoknak, ezen belül is a gyermeket vállalóknak. Hasonló elvek vezették azt az intézkedést is, hogy évről évre pályázni lehet a csládbarát munkahely címre. A debreceni egyetem ezen a téren kiemelkedő, hiszen eddig három alkalommal is elnyerte ezt a címet."


Család'18: Gyermekvállalás és karrierépítés

M1, 2018. január 7.

0:39-től: "Család és munka egyensúlya. Erre törekszik minden szülő, ám az egészséges középút megtalálása az őket foglalkoztató cégeken is múlik. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom 2017-ben is jutalmazta a családbarát vállalatokat."

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!