Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
EN
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.


Naptár

Rapid randi reggeltől estig a Fishing on Orfűn


haromkiralyfi.hu / 2019.06.26.


Rapid randival, társkeresővel, kvízzel és ajándékokkal várta a fesztiválozókat a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a Fishing on Orfű fesztivál civil utcájában. A négy nap alatt több százan fordultak meg a sátornál. 

A rapid randi lényege, hogy a játékba benevező, egymást előzetesen nem feltétlenül ismerő fiúk és lányok két percig beszélgetnek, majd jelzésre a fiúk eggyel arrébb ülnek, igy forgó rendszerben mindenki mindenkivel meg tud ismerkedni. Ezzel alkalmat adtunk rengeteg valódi találkozásnak, és ki tudja, talán egy-egy hosszabb beszélgetés kezdetének. 

A fesztiválozók immár ritkaságszámba menően, offline módban, üzenőfalon oszthatták meg a közönséggel, hogy épp mi járt a fejükben. Kiraktunk egy interaktív táblát is, ahol a nap kérdésére lehetett válaszolni, valamint volt napi versidézet-feladvány. Ezek szerzőjét partiszemüvegért cserébe megtippelhették a résztvevők. Sokan jöttek játszani a népszerű társasjátékkal, a Dixittel, amit az ügyes pszichológus önkéntesek nagyon izgalmas, tartalmas asszociációs játékká bővítettek. 

A legtöbb látogatónk a legfiatalabb fesztiválozók köréből került ki, és sokan már emlékeztek a Három Királyfira a korábbi évekből. Ők eleve úgy jöttek, hogy szeretnék kitölteni azt a tesztet, amit tavaly is megcsináltak. Vagyis a “Mennyire ismeritek egymást?" kérdés egy párkapcsolatban mindig aktuális, megválaszolni nemcsak fesztivál idején javallott.

 

Sajtókapcsolat, interjú-egyeztetés:

Kuthi Áron
sajtófőnök
Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom
kuthi.aron@3kiralyfi.hu
+36 30 211 31 54

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!