Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
EN
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.


Naptár

Párkereső

2013-ban azért indítottuk el Párkereső programunkat, mert hiszünk abban, hogy "a személyes találkozás varázsát semmi nem tudja felülmúlni!" Mi, a Párkereső csapat szervezői, pedig épp ezt kínáljuk Társkeresőinknek!

Elsősorban olyan eseményeket szervezünk, ahol élőben, szemtől szemben találkozhatnak egymással a társra vágyók. Így szeretnénk elérni, hogy minél többen megismerkedhessenek az igazival!

Programok szervezésével biztosítunk lehetőséget, hogy párkapcsolatra vágyó fiatalok közös időtöltés keretében, kötetlenül ismerhessék meg egymást! Ellentétben más társkereső szolgáltatásokkal, mi nem a virtuális teret, hanem inkább a személyes találkozásokat preferáljuk, vagyis nem áll szándékunkban konkurenciát teremteni!

Nyitottak vagyunk minden javaslatra, ötletre, amivel együtt segíthetjük, hogy a fiatalok egymásra találjanak! Ehhez a parkereso@haromkiralyfi.hu email címre várjuk a javaslatokat, ötleteket!

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom célja, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek! Az általunk szervezett Párkereső program is alapítónk, Prof. Dr. Kopp Mária kérésére indult, hogy ezzel is segítsük a fiatalok egymásra találását!

Természetesen akik (most még) nem akarnak gyermeket (talán csak később), azokat is várjuk szeretettel! Feltételezhető, hogy akik az általunk szervezett programok iránt érdeklődnek, azok többsége a gyermekvállalást is fontosnak tekinti! A Mozgalomnak ez szívügye!


Szeretettel várjuk minden érdeklődő jelentkezését!

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom
Párkereső munkacsoport

 

További részletekért látogass el honlapunkra: www.haromkiralyfiparkereso.hu

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!