Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
EN
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.


Naptár

Konferenciáink

Tudás, ami van... Konferencia

2020. február 27., BMC

Az idén 10 éves Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány és a Tehetség és Tudás Központ Alapítvány konferenciája azoknak a HR vezetőknek, kommunikációs vezetőknek vállalat vezetőknek szól akik érdekeltek abban, hogy szervezetükön belül ez az érték (a tudás) látható, átadható, átvehető, frissíthető legyen és folyamatosan gyarapodjon. Tovább »


Család és/vagy karrier? - Konferencia a Házasság hetén

2020. február 13., MTA

Hazánkban idén tizenharmadik alkalommal rendezik meg a Házasság hetét a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával. Az országos rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire és fontosságára, valamint hogy segítséget nyújtson a házasságra készülőknek vagy a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek. Tovább »


Családbarát Fordulat Európáért - Nemzetközi konferencia

2019. április 29-30., Várkert Bazár

A konferencia célja, hogy nemzetközi tanácskozás során közelebb hozza egymáshoz a vállalatokat, egyetemeket, civil szervezeteket, önkormányzatokat, a média képviselőit, és a politikai döntéshozókat; hogy megosszák egymással a családbarát kezdeményezéseket, jó gyakorlatokat és megvitassák a családok támogatásának lehetséges módjait. Tovább »


Családról és munkáról - Konferencia a Házasság hetén

2019. február 14., MTA

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom idén is érdekesebbnél érdekesebb programelemekkel várja az érdeklődőket a Házasság hete alkalmából szervezett konferencián. A téma: Család és munka. Tovább »

 


Mozgalom a családok megszületéséért

2018. október 18., MTA

Családbarát Egyetem programunkhoz csatlakozik három felsőoktatási intézmény. A csatlakozásról szóló dokumentum ünnepélyes aláírására a konferencia keretén belül kerül sor. Tovább »

 


Fókuszban a Család és Karrier - Konferencia

2018. május 15., MTA

Rendezvényünket a Család nemzetközi napja alkalmából szervezzük. Témáink között szó lesz a közösségi média családunkra gyakorolt hatásairól és arról is beszélgetünk, miként lehet családbarát egy kórházi osztály? Tovább »
 


Család és karrier - Konferencia a Házasság hetén

2018. február 15., MTA

Ma a munkaerőpiacon az egyik legnagyobb kihívást a magánélet és a karrier összehangolása jelenti, mind a munkavállalóknak, mind a munkáltatóknak. A konferencia ennek a kérdéskörnek a nehézségeit, lehetőségeit, jelenét és jövőjét hivatott körbejárni. Tovább »
 


Apa (is) csak egy van!

2017. október 9., MTA

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom céljai közt szerepel felhívni a figyelmet az apák, férfiak egészség-védelmére, a család és a lelki egészség fontosságára. Mottónk: A jó házasságban élő férfiak tovább élnek! Tovább »

 


Párbeszéd a családokért

2017. május 15., MTA

Idén harmadik alkalommal szervezünk konferenciát a családbarát szemlélet terjesztése érdekében. A Családok Napján megrendezésre kerülő konferencián családbarát témákkal, workshopokkkal és kerekasztal-beszélgetésekkel várjuk az érdeklődőket! Tovább »
 


Családbarát szemlélet: Munka-magánélet egyensúly

2017. február 16., MTA

Konferenciánk a Házasság hete rendezvénysorozat egyik központi programja, mely indén tizedik alkalommal kerül megrendezésre, hogy felhívja a figyelmet a házasság fontosságára és a család értékeire. A házasság hetén szervezett programokkal egyúttal segítséget is kívánunk nyújtani mindazoknak, akik házasságra készülnek vagy párkapocsolati problémákkal küzdenek. Tovább »


"Van, de nem elég ..." - Mini konferencia és sajtótájékoztató a részmunkaidőről

2017. január 24., Magyarság Háza

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomnak kiemelt célja, hogy felhívja a vállalatok vezetőinek figyelmét a családbarát működés és az atipikus foglalkoztatási formák előnyeire. Tovább »


A boldogságkeresés útjai - mini konferencia és könyvbemutató

2016. november 28., MTA

Kopp Mária és férje, Skrabski Árpád nemcsak ezt a könyvet, hanem egész életüket együtt írták. Aki közelről ismerte őket, tudja, nekik sikerült az, ami annyi embernek az álma: teljesen együtt, majdnem azonos, de mindenképp nagyon közeli érdeklődési körrel, tudományos és emberi kíváncsisággal nézték, kutatták a világot. És közben keresték azt, amit annyian: hogyan lehetünk boldogok? Tovább »


Apa (is) csak egy van!

2016. október 12., MTA

Prof. Dr. Kopp Mária többször kiemelte, hogy a jó házasságban élő férfiak tovább élnek. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom számára fontos a család és a családtagok egészsége. Célunk az apák, férfiak egészség-védelmére, a család fontosságára felhívni a figyelmet. Tovább »


Család a médiában, média a családban

2016. május 17., MTA

A konferencia célja, hogy felhívja a figyelmet arra, milyen fontos a valós családkép kialakítása mind a média világában, mind a társadalom szemléletében. Azt szeretnénk elérni, hogy a családalapításra és gyermekvállalásra követendő példaként tekintsünk mindnyájan és ne felejtsük el, hogy mindemellett a közösség érdeke is egyben! Tovább »


Családbarát szemlélet: Munka-magánélet egyensúly

2016. február 11., MTA

Közel két évtizede Angliából indult el a kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet. A Házasság Hete központi programjainak fővédnöke Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége. Tovább »


Apa (is) csak egy van!

2015. szeptember 25., MTA

Konferenciát rendeztünk a férfiak egészségéért. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az apák, férfiak egészség-védelmére, a család és a lelki egészség fontosságára. Prof. Dr. Kopp Mária professzor asszony többször kiemelte, hogy "a jó házasságban élő férfiak tovább élnek". Tovább »
 


Civilekkel a családokért: Konferencia a Család nemzetközi napján

2015. május 15., MTA

A Nemzetközi Családnap alkalmából szervezett konferencián célunk a családbarát közgondolkodás, a családbarát szemlélet népszerűsítése, valamint ezzel kapcsolatos kérdések egyeztetése. Tovább »

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!