Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
EN
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.

Sajtómegjelenéseink

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom: Interneten


Online     TV     Rádió     Kopp Mária-interjúk     Közlemények     Blog


2019     2018     2017     2016     2015     2014     2013     2012


Közel háromszáz gyerek lendült a magasba

siklosihirek.hu, 2019. május 11.

"A siklósi vár is csatlakozott az Emeljünk magasba minél több gyereketelnevezésű mozgalomhoz. A szombati megmozduláson 296 gyermek lendült a magasba a történelmi falak előtt, miközben a díjtalan rendezvényre mintegy ezren érkeztek. Három Királyfi, Három Királylány mozgalom által tavaly életre keltett rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára."


Gyerekemelési rekordot állított fel a Három királyfi mozgalom

hirado.hu, 2019. május 11.

"Gyerekemelési rekordot állított fel a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szombaton országszerte és a határokon túl; tízezernél több gyereket emeltek egyszerre a magasba – közölte Skrabski Fruzsina, a mozgalom kuratóriumi elnöke a rekordkísérlet után az MTI-vel."


Emeljünk magasba minél több gyereket!

hajdupress.hu, 2019. május 9.

"Ismét megrendezi az „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezésű rendezvényt a Három Királyfi Három Királylány Alapítvány. A Kölcsey Központban több mint 30 féle program közül választhatnak az érdeklődők. Táncház, Szent László király legendája, arcfestés, ugrálóvár, mozgásfejlesztő játékok, gólyalábasok, Ringató..."


Emeljünk magasba minél több gyereket!

behir.hu, 2019. április 28.

"A 10 éves Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a 2018-as nagy siker után 2019-ben ismét megrendezi „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezésű országos rendezvényét! Békéscsabán, május 11-én, szombaton 10 órától a CsabaParkban várják az érdeklődőket."


Emeljünk magasba minél több gyereket egyszerre!

veszprem.hu, 2019. április 25.

"Világrekordra készül az országgal egyetemben Veszprém: május 11-én 11 órakor a Hangvilla előtti téren várják a családokat, hogy a gyermekáldás örömének jeleként minél több gyereket emeljünk egyszerre a magasba, megdöntve a tavalyi rekordot. Akkor összesen 3015 lurkó volt a magasban, az ötletgazdák, a Három Királyfi Három Királylány mozgalom vezetői abban bíznak, idén ezt a számot is sikerül túlszárnyalni."


Szalóki Ági: „Néha aggódva figyelem a világ változását”

papageno.hu, 2019. április 25.

"Május 11-én például a Margitszigeten lépek fel egy ingyenes családbarát rendezvényen, amelyet a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom szervez. A koncertek mellett lesz egy világrekord kísérlet is, a cél, hogy egy adott időpontban minél több szülő emelje fel a gyerekét, unokáját. Remélem, sok ezren leszünk majd!"


Jöhet még egy gyerek?

lokal.hu, 2019. április 25.

"A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi, Három Királylány Mozgalom. Május 11-én 11 órakor a Margitszigeti Atlétikai Centrumban és több vidéki helyszínen arra tesznek kísérletet, hogy egyszerre, egy időben a tavalyi tízezer gyereknél többet emeljenek a magasba."


Pörögni tudunk, de lassítani is tudni kellene – Kozma-Vízkeleti Dániel...

mandiner.hu, 2019. április 13.

"A nemzet és a haza is kisközösségekből adódik össze, és a kisközösségek, ha kommunikálnak egymással, megállapodhatnak bizonyos dolgokban, lehetnek közös céljaik. Néhány éve a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elérte azt, hogy összpárti konszenzussal írták alá elképzelésüket, vagyis minden nagyobb társadalmi szervezet melléjük állt, mert volt egy közös cél."


A szülészeti és a pszichiátriai osztály is családbarát lett

baon.hu, 2019. április 12.

A Magyar Kórházszövetség pénteki, Egerben tartott kongresszusán adták át a szövetség és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által tavaly alapított Családbarát Kórházi Osztály elismeréseket. A kecskeméti megyei kórház szülészeti-nőgyógyászati valamint pszichiátriai osztálya is megkapta az elismerést.


Emelj magasba egy gyermeket felhívás idén is

magyarnemzet.hu, 2019. március 27.

"A gyermekvállalás fontosságára figyelmeztetve hirdette meg a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom május 11-re, szombatra országos gyerekemelési rekordkísérletét, amelynek során országszerte, ezen kívül az erdélyi Csíkszeredán délelőtt 11 órakor egy időben minden család felnőtt tagjai magasba emelik majd a gyermekeiket."


Hozd a gyereked a munkába! - Vállalati összefogás...

hrportal.hu, 2019. március 26.

"Elindult a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom országos kampánya, a #Mutiholdolgozol. A BT (British Telecommunications) által kezdeményezett #mutiholdolgozol kampány célja, hogy a (dolgozó) szülők közül, a tavaszi szünet első munkanapján, április 18-án minél többen  magukkal vigyék gyermeküket munkahelyükre, így betekintést adva a  számukra titokzatos világba."


Közösségfejlesztő programot indít a Három királyfi mozgalom

orientpress.hu, 2019. március 13.

"A Mama címmel szerdán meghirdetett ferencvárosi pályázatra március 31-ig lehet leadni a rajzokat, az április 8-ai eredményhirdetés után kiállítást rendeznek a képekből, a galéria köré pedig közösségformáló programokat, beszélgetéseket szerveznek kisgyermekes családoknak."


Három Királyfi Mozgalom: Családbarát hely

gondola.hu, 2019. március 13.

"Gyerekrajz-galériák köré szerveződő közösségfejlesztő programot indít a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom önkormányzatok bevonásával. Az elsőként Ferencvárosban elindított program gyerekeknek szóló rajzpályázatokra épül és a kisgyerekes családok közösségeinek megerősítését célozza."


Érdeklődnek a magyar családbarát modell iránt

erdelyinaplo.ro, 2019. március 7.

"Számos családszervezet segíti a munkánkat évek óta családi programok szervezésével, javaslatok kidolgozásával, a családok felől érkező visszajelzések becsatornázásával, amely jelentősen hozzájárul a családtámogatási rendszer fokozatos, a családok igényeinek megfelelő fejlesztéséhez. Említhetem a Fiatal Családosok Klubját vagy a Három Királyfi, Három Királylány mozgalmat..."


Kisgyermekesek az iskolapadban

haon.hu, 2019. március 3.

"A különböző területeken megjelenő megtérülések – diploma megszerzése, tudás és kompetenciák fejlesztése... – mind arra engednek következtetni, hogy gyermeknevelés mellett is lehetséges a szakmai fejlődés, kiteljesedés. Engler Ágnes, aki a Három Királyfi, Három Királylány alelnöke fontosnak tartja, hogy a család és karrier összeegyeztethetősége a gyermekvállalás előtt állóknak is fontos üzenet."


Megtörtént a jövő alapkőletétele

magyarnemzet.hu, 2019. március 2.

"A Három Királyfi, Három Királylány Alapítványnál elhűlve olvastuk a kormány családpolitikai bejelentései után a közbeszédben (egyébként a történelemben nem először) felbukkant „szülőgép, gyerekgyár” kifejezéseket. Ízlelgettük az olyan spontán megnyilvánulásokat is, hogy most akkor Orbán Viktor a Kárpát-medence teleszülését várja a nőktől."


GÓLYAHÍR – KÉK ZÁSZLÓ AZ EGYETEMEN

uni.sze.hu, 2019. március 1.

„Az ötlet még jóval korábbról, Dr. Pongrácz Attilától ered. A „Három királyfi, három királylány” mozgalomban vesz részt, ami erősen kapcsolódik a családbarát munkahelyek gondolatvilágához. Tavaly októberben kaptuk meg a Családbarát Egyetem címet, és e kiérdemelt és megtisztelő címhez jár a babazászló is."


Családbarát hely: oklevél a falon és matrica az ajtón

szon.hu, 2019. február 22.

"Emlékezetes nap volt a csütörtöki a nyíregyházi Kicsik Vidám Háza Családi Bölcsőde Hálózat (Kivi-ház) dolgozói számára: odaadó munkájuk eredményeként és elismeréseként csütörtökön Családbarát hely minősítést kaptak. Az erről szóló oklevelet Domokosné Petromán Andrea, a hálózat vezetője vette át."


KIHIRDETTÉK A „RANDEVÚ EGY ÉLETEN ÁT” ÉS A „FEHÉRVÁR BÖLCSŐJE” PÁLYÁZATOK NYERTESEIT

szekesfehervar.hu, 2019. február 21.

"A SZÉNA Egyesület a Családokért a „Házasság Hete" országos programsorozatához csatlakozva hirdette meg házaspároknak szóló játékát, valamint - a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány székesfehérvári képviseleteként hetedik alkalommal írták ki a „Fehérvár Bölcsője” pályázatot."


Családalapítás: miért várunk vele olyan sokáig?

babapatika.hu, 2019. február 20.

"Ma már egyáltalán nem ritka a 35, sőt 40 év feletti anyukák jelenléte a szülőszobán, de vajon vannak még, akik a húszas éveikben alapítanak családot? Akik sokáig várnak, vajon miért teszik ezt? Karrierközpontúság és családközpontúság – melyikkel lehet ma jobban boldogulni, és vajon mikor érdemes családot alapítani? A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalommal jártunk utána a témának."


Három Királyfi, Három Királylány: A szülőgép kifejezés használatát minden édesanya nevében kikérjük magunknak

mandiner.hu, 2019. február 19.

"Amíg régebben lemondást, saját magunk munkaerőpiaci hátrányba helyezését jelentette a gyermekvállalás, ma egyre inkább trendi a gyerek– mondja a Mandinernek a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szóvivője, Kuthi Áron a kormány hétpontos családvédelmi akcióterve kapcsán."


Bagdy Emőke: a jó házasságért folyamatosan tenni kell

csalad.hu, 2019. február 14.

"Az elköteleződés, a házasság volt a témája a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Család és munka címmel tartott konferenciájának. A Magyar Tudományos Akadémián tartott eseményen Bagdy Emőke pszichológus kiemelte: bizalom és a folyamat építése nélkül nem lehet sikeres egy kapcsolat."


Mennyire legyen férfias a férfi? És mennyire nőies a nő?

kepmas.hu, 2019. február 14.

"Itt az ideje, hogy mindenki ráébredjen: elsősorban a saját felelősségét kell megértenie abban a kapcsolatban, amelyben él, és nem a partneréét. Erről szól egyébként minden jó társadalmi kezdeményezés, a Három királyfi, Három Királylány Mozgalomtól kezdve a Férfiak Klubján át Pál Feri lassan húszéves előadássorozatáig."


Muti hol dolgozol? - kampány a családbarát munkahelyekért

hrportal.hu, 2019. február 14.

"#Mutiholdolgozol névvel országos kezdeményezést indít a BT (British Telecommunications) és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, jelentette be Szabó Zoltán, a cég ügyvezető igazgatója a #Mutimitdolgozol országos általános iskolai pályázat díjátadóján."


Kásler: A karrier és a család együtt adja az élet értelmét

mandiner.hu, 2019. február 14.

"A karrier és a család nem oltja ki egymást, egyikben sem teljesedhetünk ki a másik nélkül, az élet célját a kettő együtt határozza meg – írta az emberi erőforrások minisztere a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom csütörtöki budapesti konferenciájára küldött köszöntő levelében."


Békéscsabai általános iskolás nyert a #Mutimitdolgozol országos pályázaton

koroshircentrum.hu, 2019. február 12.

"A #Mutimitdolgozol verseny célja az volt, hogy a gyerekek megmutassák, miért büszkék a szüleikre, és néznek fel rájuk a munkájuk miatt. A pályázatot a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom is támogatta."


Az autóvásárlási program eddig a legnépszerűbb

magyarnemzet.hu, 2019. február 12.

"A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom minden családvédelmi intézkedést támogat, így a tegnapi bejelentést is, hiszen az azt fejezi ki, hogy a gyermek örök érték – mondta el lapunknak Kuthy Áron, a mozgalom sajtófőnöke."

 


Három kórházi osztály is megkapta a családbarát minősítést

behir.hu, 2019. február 7.

"A Családbarát Kórházi Osztály pályázatot 2018-ban írták ki első alkalommal, melyet a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a Magyar Kórházszövetség közösen indított el azért, hogy a magyar egészségügyben már jelenleg is jól működő ember- és családbarát jó gyakorlatokat bemutassa, példákat állítson és a szemlélet terjedését a betegek és az egészségügyben dolgozók érdekében elősegítse."


Megállítható-e a népességcsökkenés hazánkban?

hirado.hu, 2019. február 1.

"Korábban nem volt ennyire problematikus a gyermekvállalás, de tény, hogy ideális helyzet sosem lesz – erről már Kuthi Áron, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom sajtófőnöke beszélt. Úgy véli, egy gyermekvállalás olyan elhatározás, amely az agyban dől el, és a döntés független mindenfajta állami támogatástól vagy kedvezménytől."


02.06. Három Királyfi Három Királylány

gyorplusz.hu, 2019. január 28.

"A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom tevékenységéről tartanak előadást a KÉSZ következő összejövetelén, február 6-án 17 órakor a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karán. (Győr, Liszt F. u. 42.). Előadó a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom győri koordinátora, Tevesz-Fejes Zsófia."


A boldogság nyomában

vasarnap.hu, 2019. január 14.

"Kopp Mária az elmúlt száz év egyik legkiemelkedőbb társadalomtudósa. Munkáinak középpontjában az emberi jóllét felderítése állt. Végtelenül fontosnak ítélte a család szerepét az életünkben. Figyelemreméltó terjedelemben és precizitással végzett kutatásai közelebb engedtek minket, hogy megtaláljuk a választ az örök kérdésre: mi a boldogság titka."


Kopp Mária születésnapjára

kepmas.hu, 2019. január 14.

"Hetvenhét éves lenne ma Kopp Mária. A hangja sokunknak nagyon hiányzik a magyar közéletből, keresztény konzervatív közösségünkből különösen. Mert ő minden ízében a miénk volt, mégsem érzem, hogy méltó helyén kezelné őt a közösségünk."

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!