Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
EN
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
)

Sajtómegjelenéseink

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom: Interneten


Online     TV     Rádió     Kopp Mária-interjúk     Közlemények     Blog


2019     2018     2017     2016     2015     2014     2013     2012


Közösségfejlesztő programot indít a Három királyfi mozgalom

orientpress.hu, 2019. március 13.

"A Mama címmel szerdán meghirdetett ferencvárosi pályázatra március 31-ig lehet leadni a rajzokat, az április 8-ai eredményhirdetés után kiállítást rendeznek a képekből, a galéria köré pedig közösségformáló programokat, beszélgetéseket szerveznek kisgyermekes családoknak."


Három Királyfi Mozgalom: Családbarát hely

gondola.hu, 2019. március 13.

"Gyerekrajz-galériák köré szerveződő közösségfejlesztő programot indít a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom önkormányzatok bevonásával. Az elsőként Ferencvárosban elindított program gyerekeknek szóló rajzpályázatokra épül és a kisgyerekes családok közösségeinek megerősítését célozza."


Érdeklődnek a magyar családbarát modell iránt

erdelyinaplo.ro, 2019. március 7.

"Számos családszervezet segíti a munkánkat évek óta családi programok szervezésével, javaslatok kidolgozásával, a családok felől érkező visszajelzések becsatornázásával, amely jelentősen hozzájárul a családtámogatási rendszer fokozatos, a családok igényeinek megfelelő fejlesztéséhez. Említhetem a Fiatal Családosok Klubját vagy a Három Királyfi, Három Királylány mozgalmat..."


Kisgyermekesek az iskolapadban

haon.hu, 2019. március 3.

"A különböző területeken megjelenő megtérülések – diploma megszerzése, tudás és kompetenciák fejlesztése... – mind arra engednek következtetni, hogy gyermeknevelés mellett is lehetséges a szakmai fejlődés, kiteljesedés. Engler Ágnes, aki a Három Királyfi, Három Királylány alelnöke fontosnak tartja, hogy a család és karrier összeegyeztethetősége a gyermekvállalás előtt állóknak is fontos üzenet."


Megtörtént a jövő alapkőletétele

magyarnemzet.hu, 2019. március 2.

"A Három Királyfi, Három Királylány Alapítványnál elhűlve olvastuk a kormány családpolitikai bejelentései után a közbeszédben (egyébként a történelemben nem először) felbukkant „szülőgép, gyerekgyár” kifejezéseket. Ízlelgettük az olyan spontán megnyilvánulásokat is, hogy most akkor Orbán Viktor a Kárpát-medence teleszülését várja a nőktől."


GÓLYAHÍR – KÉK ZÁSZLÓ AZ EGYETEMEN

uni.sze.hu, 2019. március 1.

„Az ötlet még jóval korábbról, Dr. Pongrácz Attilától ered. A „Három királyfi, három királylány” mozgalomban vesz részt, ami erősen kapcsolódik a családbarát munkahelyek gondolatvilágához. Tavaly októberben kaptuk meg a Családbarát Egyetem címet, és e kiérdemelt és megtisztelő címhez jár a babazászló is."


Családbarát hely: oklevél a falon és matrica az ajtón

szon.hu, 2019. február 22.

"Emlékezetes nap volt a csütörtöki a nyíregyházi Kicsik Vidám Háza Családi Bölcsőde Hálózat (Kivi-ház) dolgozói számára: odaadó munkájuk eredményeként és elismeréseként csütörtökön Családbarát hely minősítést kaptak. Az erről szóló oklevelet Domokosné Petromán Andrea, a hálózat vezetője vette át."


KIHIRDETTÉK A „RANDEVÚ EGY ÉLETEN ÁT” ÉS A „FEHÉRVÁR BÖLCSŐJE” PÁLYÁZATOK NYERTESEIT

szekesfehervar.hu, 2019. február 21.

"A SZÉNA Egyesület a Családokért a „Házasság Hete" országos programsorozatához csatlakozva hirdette meg házaspároknak szóló játékát, valamint - a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány székesfehérvári képviseleteként hetedik alkalommal írták ki a „Fehérvár Bölcsője” pályázatot."


Családalapítás: miért várunk vele olyan sokáig?

babapatika.hu, 2019. február 20.

"Ma már egyáltalán nem ritka a 35, sőt 40 év feletti anyukák jelenléte a szülőszobán, de vajon vannak még, akik a húszas éveikben alapítanak családot? Akik sokáig várnak, vajon miért teszik ezt? Karrierközpontúság és családközpontúság – melyikkel lehet ma jobban boldogulni, és vajon mikor érdemes családot alapítani? A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalommal jártunk utána a témának."


Három Királyfi, Három Királylány: A szülőgép kifejezés használatát minden édesanya nevében kikérjük magunknak

mandiner.hu, 2019. február 19.

"Amíg régebben lemondást, saját magunk munkaerőpiaci hátrányba helyezését jelentette a gyermekvállalás, ma egyre inkább trendi a gyerek– mondja a Mandinernek a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szóvivője, Kuthi Áron a kormány hétpontos családvédelmi akcióterve kapcsán."


Bagdy Emőke: a jó házasságért folyamatosan tenni kell

csalad.hu, 2019. február 14.

"Az elköteleződés, a házasság volt a témája a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Család és munka címmel tartott konferenciájának. A Magyar Tudományos Akadémián tartott eseményen Bagdy Emőke pszichológus kiemelte: bizalom és a folyamat építése nélkül nem lehet sikeres egy kapcsolat."


Mennyire legyen férfias a férfi? És mennyire nőies a nő?

kepmas.hu, 2019. február 14.

"Itt az ideje, hogy mindenki ráébredjen: elsősorban a saját felelősségét kell megértenie abban a kapcsolatban, amelyben él, és nem a partneréét. Erről szól egyébként minden jó társadalmi kezdeményezés, a Három királyfi, Három Királylány Mozgalomtól kezdve a Férfiak Klubján át Pál Feri lassan húszéves előadássorozatáig."


Muti hol dolgozol? - kampány a családbarát munkahelyekért

hrportal.hu, 2019. február 14.

"#Mutiholdolgozol névvel országos kezdeményezést indít a BT (British Telecommunications) és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, jelentette be Szabó Zoltán, a cég ügyvezető igazgatója a #Mutimitdolgozol országos általános iskolai pályázat díjátadóján."


Kásler: A karrier és a család együtt adja az élet értelmét

mandiner.hu, 2019. február 14.

"A karrier és a család nem oltja ki egymást, egyikben sem teljesedhetünk ki a másik nélkül, az élet célját a kettő együtt határozza meg – írta az emberi erőforrások minisztere a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom csütörtöki budapesti konferenciájára küldött köszöntő levelében."


Békéscsabai általános iskolás nyert a #Mutimitdolgozol országos pályázaton

koroshircentrum.hu, 2019. február 12.

"A #Mutimitdolgozol verseny célja az volt, hogy a gyerekek megmutassák, miért büszkék a szüleikre, és néznek fel rájuk a munkájuk miatt. A pályázatot a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom is támogatta."


Az autóvásárlási program eddig a legnépszerűbb

magyarnemzet.hu, 2019. február 12.

"A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom minden családvédelmi intézkedést támogat, így a tegnapi bejelentést is, hiszen az azt fejezi ki, hogy a gyermek örök érték – mondta el lapunknak Kuthy Áron, a mozgalom sajtófőnöke."

 


Három kórházi osztály is megkapta a családbarát minősítést

behir.hu, 2019. február 7.

"A Családbarát Kórházi Osztály pályázatot 2018-ban írták ki első alkalommal, melyet a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a Magyar Kórházszövetség közösen indított el azért, hogy a magyar egészségügyben már jelenleg is jól működő ember- és családbarát jó gyakorlatokat bemutassa, példákat állítson és a szemlélet terjedését a betegek és az egészségügyben dolgozók érdekében elősegítse."


Megállítható-e a népességcsökkenés hazánkban?

hirado.hu, 2019. február 1.

"Korábban nem volt ennyire problematikus a gyermekvállalás, de tény, hogy ideális helyzet sosem lesz – erről már Kuthi Áron, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom sajtófőnöke beszélt. Úgy véli, egy gyermekvállalás olyan elhatározás, amely az agyban dől el, és a döntés független mindenfajta állami támogatástól vagy kedvezménytől."


02.06. Három Királyfi Három Királylány

gyorplusz.hu, 2019. január 28.

"A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom tevékenységéről tartanak előadást a KÉSZ következő összejövetelén, február 6-án 17 órakor a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karán. (Győr, Liszt F. u. 42.). Előadó a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom győri koordinátora, Tevesz-Fejes Zsófia."


A boldogság nyomában

vasarnap.hu, 2019. január 14.

"Kopp Mária az elmúlt száz év egyik legkiemelkedőbb társadalomtudósa. Munkáinak középpontjában az emberi jóllét felderítése állt. Végtelenül fontosnak ítélte a család szerepét az életünkben. Figyelemreméltó terjedelemben és precizitással végzett kutatásai közelebb engedtek minket, hogy megtaláljuk a választ az örök kérdésre: mi a boldogság titka."


Kopp Mária születésnapjára

kepmas.hu, 2019. január 14.

"Hetvenhét éves lenne ma Kopp Mária. A hangja sokunknak nagyon hiányzik a magyar közéletből, keresztény konzervatív közösségünkből különösen. Mert ő minden ízében a miénk volt, mégsem érzem, hogy méltó helyén kezelné őt a közösségünk."

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!