Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
EN
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.

Naptár

Sajtómegjelenéseink

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom: TV-ben


Online     TV     Rádió     Kopp Mária-interjúk     Közlemények     Blog


2019     2018     2017     2016     2015     2014     2013     2012


Híradó: Családok angyala díjat kapott Novák Katalin és Balog Zoltán

M1, 2019. szeptember 18.

17:40-től: A megalakulásának 10. évfordulóját ünneplő Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom rendezvényén azok vehették át a Családok angyala elismerést, akik a gyermekvállalás, a családalapítás fontosságát és boldogságát képviselik 

 


Paletta: Három királyfi és három királylány

Hír TV, 2019. szeptember 17.

"10 évvel ezelőtt jött létre a mozgalom, melynek több célkitűzése is van, de a legfontosabb, hogy minél több gyerkőc szülessen.  A három királyfi, három királylány mozgalomnak legfontosabb feladata, hogy támogassa a fiatalokat abban, hogy megszülethessenek azok a gyermekek akiket szívük szerint szeretnének. A részletekről Ujvári Enikő, a Három királyfi, három királylány mozgalom elnöke beszél..."


Híradó: Új vállalkozásokkal bővült a Három Királyfi, Három Királylány mozgalom mentorprogramja

Hír TV, 2019. szeptember 9.

"A mozgalom és a Balansz Intézet számtalan céggel évek óta együttműködik azért, hogy a családbarát megoldásokat és gyakorlatokat minél szélesebb körben megismertessék az üzleti világgal és a munkavállalókkal. A családbarát gyakorlatokat példaértékűen művelő cégeket pedig évről évre elismerik..."


Híradó: Családbarát hely a Siklósi Vár

Hír TV, 2019. augusztus 11.

"Családbarát hely címet kapott a Siklósi Vár. Az indoklás szerint a vár üzemeltetője az utóbbi években sokat tett azért, hogy az ide látogató szülők és gyermekeik jól érezzék magukat. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalmat tíz éve azért alapították, hogy ösztönözzék a házaspárokat arra, minél több gyermeket vállaljanak. Ehhez kapcsolódóan adományoznak családbarát hely kitüntetéseket..."


Kukkantó: Rekordkísérlet Veszprémben is

Veszprém TV, 2019. június 3.

"Veszprémben közel ezren vettek részt a tíz éves születésnapját ünneplő Három Királyfi Három Királylány Mozgalom rekordkísérletben. Műsorunkban beszámolunk az akció sikeréről..."

 


Több mint száz gyermeket emeltek a magasba Dunaszerdahelyen

DSTV, 2019. május 17.

"A magyar családok körében népszerűsítette a családalapítást és a gyermekvállalást a Felső-Csallóközi Magyar Családok Egyesülete az Emeljünk magasba minél több gyereket! című rendezvényével. Felvidék először kapcsolódott be a magyarországi Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által meghirdetett világrekord-kísérletbe, amikor magyarországi és határon túli magyar településeken egy időben emelték..."


Ez itt a kérdés: Miért különösen fontos napjainkban a hagyományos családmodell védelme?

M5, 2019. május 15.

"Idén 25 éve, hogy az ENSZ május 15-ét a család nemzetközi napjává nyilvánította. Ezzel egyidőben egyre erőteljesebb vita bontakozott ki arról, hgy mit is értünk a család alatt. 2019-ben veszélybe került a család, ami évezredek óta az ember sajátja: a hagyományos családmodell?"


Gyermekek a magasban: megdőlt a világrekord!

hirek360.hu, 2019. május 14.

"Nyíregyháza is a részese volt az "Emeljünk magasba minél több gyermeket!" rekordkísérletnek. A budapesti Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom másodjára szólította meg a családokat országszerte az "Emeljünk magasba minél több gyermeket!" rekordkísérlettel. Az esemény céljáról Nagy Szabinát, a mozgalom nyíregyházi koordinátorát kérdeztük."


Este7: Rekordot döntöttek

Alföld TV, 2019. május 13.

"Több, mint 10.000 csöppséget emeltek fel egyszerre szüleik, családtagjaik országszerte és a határon túl a HKHA emeljünk magasba minél több gyereket elnevezésű rendezvényén, amely megdöntötte a tavalyi eredményeket. A megmozdulás debreceni helyszínén színes családi programokkal várták az érdeklődőket..."


Rekordkísérlet – „Emeljünk magasba minél több gyereket!”

Eger TV, 2019. május 13.

"Szülőket, nagyszülőket vártak az egri bevásárlóközpontban, hogy gyermekeiket magasba emelve kíséreljenek meg együtt világrekordot dönteni. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom célja, hogy a kívánt és a tervezett gyerekek meg is szülessenek. Május 11-én több településen, így Egerben is programokkal várták a családokat..."


Híradó: Rekord állítás

7.TV, 2019. május 13.

"A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom rekordot állított fel szombaton országszerte és a határokon túl. Több mint tízezer gyereket emeltek egyszerre a magasba. Az akció helyi képviselői a CsabaParkban szerveztek programot az országos megmozduláshoz kapcsolódva, ahová a kicsiknek szóló programokkal várták a családokat."


Híradó: Emeljünk magasba minél több gyereket!

Pannon RTV, 2019. május 11.

"Az esemény spontán szerveződött, és nagyon gyorsan. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom rendezte először tavaly ezt az eseményt, illetve az ő ötletük volt először, hogy egy azonos időpontban Magyarország-szerte, illetve akkor még csak Felvidéken szervezzenek a határon túl is Emeljük magasba a gyermekeinket rendezvényt, felhívva a figyelmet az ő jelentőségükre..."


Híradó: Beneda: Erős családokkal Európa is erősebb lesz

Hír TV, 2019. május 11.

"Miközben az Európai Bizottság támadja az új magyar babaváró támogatását, gyerekemelési rekordot állított fel a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. A szervezet rendezvényén tízezernél is több gyermeket emeltek magasba szüleik országszerte és a határon túl azért, hogy felhívják a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára."


Híradó: Gyerekemelési rekordot állított fel a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

M1, 2019. május 11.

"Gyerekemelési rekordot állított fel a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. Több, mint 10.000 gyereket emeltek egyszerre a magasba az ország több, mint 20 településén, hogy így hívják fel a figyelmet a gyerekek és a család fontosságára."


Ma délelőtt: Különleges rekordkísérlet: Emeljünk magasba minél több gyereket!

M1, 2019. május 11.

13:55-től: "Országszerte és néhány külhoni településen is egy különleges rekordkísérletre készülnek ezekben a percekben. Az emeljünk magasba minél több gyermeket a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom akciója..."


Paletta: Rekordkísérlet - "Emeljünk magasba minél több gyereket!"

Hír TV, 2019. május 8.

"A tavalyi teljesítmény megtízszerezésére készül a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, ugyanis Emeljünk magasba minél több gyereket! címmel hirdettek meg rekordkísérletet. A tavalyi sikeres emelés után idén százezer gyerek megemelésére készülnek, a cél természetes az, hogy egy időben minél több gyereket emeljünk magasba országosan és a határon túl..."


Szemtől szembe: Nemzetközi konferenciát rendeztek Budapesten...

M1, 2019. április 30.

"Közép-Európa válaszút előtt áll és egyik legfőbb gondja a társadalom elöregedése. Ez volt annak a kétnapos családpolitikai konferenciának az egyik vezérgondolata, amely külföldi résztvevőkkel együtt vizsgálta a családpolitikai intézkedések és a népesedéspolitika eddigi és lehetséges hatásait."


Hírek: Mama-rajzpályázat

9.TV, 2019. április 30.

"Díjazták a Mama című rajzpályázat legeredetibb alkotásait, április 8-án, a Ferencvárosi Művelődési Központban. A kezdeményezés egy közösségfejlesztő program része, melyet a Három királyfi, Három királylány Mozgalom indított a Ferencvárosi Önkormányzattal a kisgyermekes családok közösségeinek megerősítésére."


Start Plusz: Gyerekekkel a munkába

ATV, 2019. március 28.

"A Start Plusz vendégei Újvári Enikő alelnök, Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és Szabó Zoltán ügyvezető igazgató, BT."


 


Jó reggelt!: Hozd a gyereked a munkába!

Echo TV, 2019. március 27.

"A munkahelyek családbarát mentalitásának erősítése az egyik célja a "Hozd a gyereked a munkába!" programnak. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom legújabb országos kampányáról beszélgetünk. Vendég: Ujvári Enikő, a mozgalom alelnöke."


Híradó: Közösségfejlesztő programot indít a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

M1, 2019. március 13.

21:38-tól: "Különleges kísérletbe kezd a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. Gyerekrajz pályázatot indítanak, amelynek segítségével a családbarát közösségeket szeretnék erősíteni. Abban bíznak, hogy olyan helyi közösségek alakulnak, amelyek újabb gyerekvállalásra ösztönözhetik a szülőket."


Jó reggelt!: "Rajzolj a gyerekkel!"

Echo TV, 2019. március 13.

"Rajzolj a gyerekekkel! Hagyományteremtő akciósorozatot indít a Három Királyfi Három Királylány mozgalom, melynek célja a közös családi alkotás. Vendégek: Skrabski Fruzsina, a mozgalom elnöke és Janovicz Andrea pszichológus."

 


Magyarország élőben: Gyermekvállalás

Hír TV, 2019. február 21.

"Belátta a kormány, hogy az élet több részén kell segíteni a családokat, hogy megszülessenek a tervezett gyermekek – így reagált a Három Királyfi Három Királylány mozgalom a kormány 7 pontos akciótervére. De elegendő lesznek-e a nemrég bejelentett támogatások? Skrabski Fruzsinát, a mozgalom vezetőjét kérdeztük."


Mokka: A többgyerekes édesanyák nem szülőgépek!

TV2, 2019. február 21.

"Szülőgéphez hasonlítják a többgyermekes édesanyákat - sokan így próbálnak fogást találni a kormány 7 pontos családvédelmi akciótervén. Ezt a kifejezést kéri ki magának a Mokka vendége, Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnöke."


Jó reggelt!: Ismét emelkedtek a családtámogatások

Echo TV, 2019. január 3.

"A minimálbér változásával emelkedik a gyermekgondozási díj, a gyed és a diplomás gyed összege, valamint megjelenik a gyermekek otthongondozási díja is.
Vendég: Ujvári Enikő, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom alelnöke."

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!