Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
EN
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.


Naptár

Munka-magánélet egyensúly

Mozgalmunk célja, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek Magyarországon, a fiatal nemzedékek megvalósíthassák családdal kapcsolatos álmaikat.

A gyermekvállalás szempontjából meghatározó szerepet játszanak:

Részmunkaidő kutatás 2016

Kutatásunk egyik fő célja az volt, hogy összevessük a részmunkaidős foglalkoztatás megítélését a munkaadói és a munkavállalói oldalon: mekkora igény van rá, mennyire lehetne vonzó foglalkoztatási forma ma Magyarországon, illetve hol vannak az akadályok a kereslet és a kínálat találkozásánál?

Családbarát felsőoktatás

Az egyensúly megteremtésének szükségessége már a pályaorientációval és a továbbtanulás gondolatának felmerülésével megkezdődik, ami aztán végigkíséri a teljes tanulmányi időt, ezért ennek fontosságát felismerve külön megalapítottuk a Családbarát felsőoktatás munkacsoportot és évek óta sikeresen szervezzük meg a Párkapcsolati szabadegyetemet a Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központjával közösen.

Balansz Program

A munka világában való elhelyezkedés megkönnyítése érdekében a Munka-magánélet munkacsoport pedig azt tűzte ki céljául, hogy elősegíti a munkáltatók és munkavállalók párbeszédét, népszerűsíti a családbarát vállalati szemléletet és felkészíti a munkavállalókat a dinamikus munka-magánélet egyensúly megtalálására.

Projekt elemek:

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!