Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
EN
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.


Naptár

Babazászló és vándorbölcső

A babazászlóról röviden:

Gondolkodtál már azon, hogy miért van az, hogy ha valaki végleg eltávozik közülünk, tiszteletére fekete zászlót tűzünk ki, viszont ha egy kisbaba érkezik közénk, őt nem köszöntjük zászlóval?

Mi igen, és szeretnénk, ha ezentúl ez másképp lenne! 2011-ben Oberfrank Pál ötlete alapján országos szintű és reményeink szerint hagyományteremtő kezdeményezést indítottunk útjára, melynek keretében a csatlakozó önkormányzatok, közintézmények, otthonok és magánházak egyaránt zászlót tűznek ki épületeikre, ha újszülött érkezik közéjük. A kezdeményezés népszerűsítésére egy grafikai pályázatot is kiírtunk, amire végül 198 pályamű érkezett.


A vándorbölcsőről röviden: 

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom bölcsőinek a célja, hogy a közösségteremtés eszközei legyenek. Azon túl, hogy újabb és újabb babákat ringathatnak majd, jelképei annak, hogy a gyermekvállalás közös ügy.

Az Ágymester Manufaktúra felajánlásából indult útjára első bölcsőnk még a Mozgalom alapításakor. A nagy érdeklődésre tekintettel kaptunk még egy bölcsőt, amit időről időre meghirdetünk és újszülöttek családjainak adunk kölcsön, amíg ki nem növi az aktuális lakója.

További bölcsőket vidéki partnerszervezeteink helyben juttatják el családokhoz. 

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!