Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
EN
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.


Naptár

Tematikus napok

Baba – Mama – Papa családi nap és találkozó

2019. október 5., Óbudai Egyetem

Idén negyedik alkalommal tartjuk meg a Baba-mama/papa klubok találkozóját. Az eseményen kisgyermekes családokat, baba-mama/papa klubok szervezőit, képviselőit, tagjait, közösségek vezetőit és minden érdeklődőt szívesen látunk! A rendezvény családi nap jellegű, szeretettel várjuk az egész családot papástól, nagyszülőstől!! Tovább »


Emeljünk magasba minél több gyereket!

2019. május 11., Országos rendezvény

A 10 éves Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a 2018-as nagy siker után 2019-ben ismét megrendezi „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezésű országos rendezvényét! A célunk, hogy megdöntsük a tavalyi világrekordot! Ehhez 2019. május 11-én több településen izgalmas programokkal készülünk a családok számára... Tovább »


Baba – Mama/Papa klubok III. találkozója 

2018. szeptember 22., Óbudai Egyetem

Idén harmadik alkalommal tartjuk meg a Baba-mama/papa klubok találkozóját. Az eseményen kisgyermekes családokat, baba-mama/papa klubok szervezőit, képviselőit, tagjait, közösségek vezetőit és minden érdeklődőt szívesen látunk! A rendezvény családi nap jellegű, szeretettel várjuk az egész családot! Tovább »
 


Családi hétvége a Mesekastélyban!

2018. július 6-8., Élet Háza

Töltsünk együtt egy különleges hétvégét! A szülőknek és gyerekeiknek szóló színes programról mi gondoskodunk. 2018-ban először szervezünk nyári családi hétvégét. Olyan családokat várunk, akik a hétköznapok után szeretnének kicsit megpihenni, majd megújulva hazatérni. A gyerekeket  képzett és tapasztalt szakemberek kalauzolják a kaland, a művészet és a sport különböző területein. Tovább »


Emeljünk magasba minél több gyereket!

2018. március 11., Országos rendezvény

2018. a Családok Éve, melynek keretében „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezéssel egy országos rendezvényt szervezünk. A célunk, hogy világrekordot döntsünk. Ehhez 2018. március 11-én több településen izgalmas programokkal készülünk a családok számára,  majd pontban 11 órakor a világrekord kísérlet során egyszerre emeljük föl gyermekeinket. Tovább »


Baba-mama/papa klubok találkozója

2017. szeptember 30., MOM Kulturális Központ

A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom második alkalommal tartja meg a Baba-mama/papa klubok találkozóját Budapesten és egyidejűleg fotópályázatothirdet a találkozó alkalmából. A rendezvényen előadások és beszélgetések során járják körül azokat a témákat, amelyek felmerülnek kisgyermekes közösségekben. A résztvevő klubok képviselői munkájukat segítő kiadványokat kapnak. Tovább »


(Apás) szülésfelkészítés - előadás, beszélgetés

2017. február 10., Budapest

„Nagyon fontosnak tartom, hogy minden kismama megismerje a saját testét és lelkét egyaránt. Jól informált és kompetens legyen mind a terhesség, a szülés, mind a szülést követő időszakot tekintve. A célom, hogy a felkészültség és önbizalom érzése járja át őket, ebben a változásokkal teli időszakokban is.” - vélekedik előadónk, Halász Katalin." Tovább »


A boldogságkeresés útjai: Könyvbemutató

2016. december 14., Debreceni Egyetem

Prof. Dr. Kopp Mária orvosként és pszichológusként, tanulmányaiban és kutatásaiban is azt vallotta, hogy a test és a lélek csak együtt vizsgálható teljességben. Az egészség forrása mindkét összetevő megfelelő működése, és ehhez, Magyarországon mindenképp, az egyik legfontosabb alkotórész a család. Kultúránkban a család még ma is a legtöbb ember számára a boldog élet feltétele. Tovább »


Nagyszülők Világnapja

2016. szeptember 2., Danubius Hotel Flamenco

Családszervezetek ünneplik a Nagyszülők Világnapját: A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE), a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) közös rendezvényt szervez a Nagyszülők Világnapjához kapcsolódóan, amelyen bemutatkozik a NOE frissen alakult Nagyszülői Tagozata. Tovább »


Baba-mama klubok találkozója

2016. április 16., Magyarság Háza

A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom 2016 tavaszán megrendezi a Baba-mama klubok találkozóját, ahová az egész országból érkeztek a kisgyerekes közösségek, baba-mama klubok képviselői és további érdeklődők, akik aktívan járnak klubba, akik klubot vezetnek, akiknek fontos a közösség és akiket érdekelt a téma és a program! Tovább »


Láthatatlan munka napja

2016. április 5., Tranzit

Április első keddje a Láthatatlan munka napja. Ez az a munka, ami akkor látszik, ha nincs elvégezve! A láthatatlan munka, főleg az otthon, a család körül végzett tevékenységeket jelenti. Az otthon végzett munka értékére kívánjuk felhívni a figyelmet. Tovább »


Baba-mama klubok regionális találkozója

2015. november 14., Tapolca

A Három Királyfi Három Királylány Mozgalomban elhatároztuk, hogy 2016 tavaszán megrendezzük a Baba-mama klubok országos találkozóját. Előtte regionális találkozókat szervezünk, hogy minél többeket elérjünk, minél több felmutatandó példát megismerjünk. Tovább »
 


II. Családi Nap a Várban

2015. november 14., Magyarság Háza

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom november 14-én ismét Családi Napot tart a Várban, ahol a család minden tagja jól érzi magát! Tovább »
 

 


Családi Nap a Várban

2015. október 10., Magyarság Háza

A nap folyamán a szülők konfliktuskezelés, gyermeknevelés, szexuálpszichológia témájában hallgathatnak előadásokat és személyes tanácsadás keretein belül párkapcsolati, életvezetési kérdéseikre is választ kaphatnak. Tovább »

 

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!