Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
EN
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.


Naptár

Augusztus 10-én Családbarát Hely címet kap a Siklósi Vár


haromkiralyfi.hu / 2019.08.08.


A négy napos Siklósi Várfesztiválon, szombaton ünnepélyes keretek között adja át a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Családbarát Hely címét, amelyet Szentgyörgyváry Péter, a Siklósi vár kapitánya vesz majd át.

A Siklósi Várfesztivál a Siklósi Vár egész éves sokoldalú rendezvényei között a legkiemelkedőbb. A vár udvarában és a kertjében megelevenedik egy középkori falu, keresztény és török seregek, felidézve az 1543-as várelfoglalást. Esténként könnyűzenei koncertek szórakoztatják a közönséget. Mindemellett természetesen a vásári forgatag és a folyamatos produkciók a színpadon is hozzájárulnak ahhoz, hogy egy felejthetetlen élményben legyen része a család apraja nagyjának. Itt biztosan talál mindenki magának olyan szórakozást, élményt – az idei immár 4 napos programsorozat alatt – ami őt leginkább elvarázsolja, és az itt töltött időt felejthetetlenné teszi.

 A magyarországi várak és kastélyok sorában elsőként a Siklósi Vár részesül a Családbarát Hely kitüntető címben, kiemelkedő munkásságáért a családokért. „Szeretnénk, ha a látogatóink, a nálunk töltött idő után és nem előtte, mondanák, hogy a Siklósi Várban kiemelten figyelnek a családok igényeire.” – mondja Szentgyörgyváry Péter várkapitány.


Helyszín: Siklósi Vár (7800 Siklós, Vajda János tér 8.)
Az oklevél átadásának tervezett időpontja: 2019. augusztus 10., 12.30

A programok részletesen itt

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!