Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
EN
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
Naptár

Munka is, család is! - Online kérdőív

Országos kutatás az inaktív rétegek, kismamák és kispapák munkaerőpiaci visszatéréséről

Jelen kérdőív kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a megadott adatain keresztül az Adatkezelő felvegye Önnel a kapcsolatot. A személyes adatait beleegyezés nélkül az Adatkezelő nem adja át harmadik fél részére.

A kérdőív kitöltésével továbbá igazolja, hogy a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány (székhely: 1016 Budapest, Mészáros utca 58/a., adatvédelmi tisztviselő: Péter Andrea; e-mail: info@haromkiralyfi.hu), mint Adatkezelő Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát megismerte, az abban, továbbá az Európai Parlament és a Tanács 2019/679 számú Általános Adatvédelmi Rendeletében (GDPR) és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (Infotv.) foglalt jogairól (az adatok hozzáféréséhez való jog, az adatok helyesbítéséhez való jog, az adatok törléséhez való jog, az adatkezelés korlátozásához való jog, az adathordozhatósághoz való jog, a tiltakozáshoz való jog) és e jogainak az említett szabályzatban és jogszabályokban meghatározott korlátairól a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány, mint Adatkezelőtől a tájékoztatást megkapta és az abban foglaltakkal egyetért.


E tájékoztatás birtokában hozzájárul ahhoz, hogy a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány, mint Adatkezelő az Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatának 1.2. pontjában meghatározott célja érdekében a kérdőívben meghatározott személyes adatait – önkéntes hozzájárulása, mint jogalap alapján, az Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatban meghatározott ideig, illetve más adatkezelési jogalap hiányában e nyilatkozat visszavonásáig – kezelje.

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!