Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
EN
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.

Naptár

Sajtómegjelenéseink

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom: TV-ben


Online     TV     Rádió     Kopp Mária-interjúk     Közlemények     Blog


2019     2018     2017     2016     2015     2014     2013     2012


Archív: 2016. januártól - decemberig

Híradó: Rétvári Bence: Januártól tovább bővülnek a családok kedvezményei

M1, 2016. december 28.

00:47-től: "Januártól újabb kedvezményeket kapnak a családok, európai szinten is példanélküli a támogatás mértéke - erről beszélt az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára."


Híradó 10 óra: Család- és bababarát a Debreceni Egyetem

Hír TV, 2016. december 17.

"Az intézményben a héten babaszobát adtak át. A hárommillió forintból kialakított helyiséget az intézmény saját forrásból finanszírozta. Az átadással egybekötve az országban elsőként együttműködési megállapodást írt alá a családbarát munkahely szemlélet megvalósításának fejlesztésére az egyetem és a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány."


Ma délelőtt: Böjte Csaba árváinak gyűjt a Három Királyfi Mozgalom

M1, 2016. december 8.

2:35:34-től: "Böjte Csaba ferences szerzetes dévai gyermekotthonában nevelkedő fiatalok számára gyűjt karácsonyi ajándékokat a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom."

 


Reggel járat: A boldogságkeresés útjai

Hír TV, 2016. december 1.

"Könyv a harmonikus családi élet nyílt titkairól – a bővített kiadásról Skrabski Fruzsinát, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnökét kérdeztük."


 


Délelőtt: A boldogságkeresés útjai

Bonum TV, 2016. november 30.

"Vendégünk: Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom vezetője." 


Híradó: A boldogságkeresés útjai - újra kiadták a Kopp-Skrabski házaspár könyvét

M1, 2016. november 28.

1:49:38-tól: "Sikerült áttörni a falakat és központi témává tenni a családot - erről Soltész Miklós államtitkár beszélt A boldogságkeresés útjai című könyvbemutatón. A néhai szociológus házaspár: Kopp Mária és Skrabski Árpád kultuszkötetének újboli, bővített kiadását a gyermekeik kezdeményezték."


Híradó: Beteg gyerekek gyógyulására gyűjtöttek a jótékonysági vásáron a Várkert Bazárban

M1, 2016. november 26.

01:41-től: "Másfél millió forintot sikerült összegyűjteni a Várkert Bazárban az első adventi jótékonysági vásáron. Több, mint 50 civil szervezet fogott össze és saját készítésű portékáikat árulták."


Hírek: Konferencia és könyvbemutató

Bonum TV, 2016. november 24.

05:38-tól: "A boldogságkeresés útjai című minikonferenciát és könyvbemutatót rendeznek a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szervezésésében november 28-án, 11 órától a Magyar Tudományos Akadémián. Az eseményen bemutatják A boldogságkeresés útjai című könyvet, majd a résztvevők előadásokat hallhatnak..."


Híradó: Önkéntes fiatalok gyűjtöttek adományokat rászoruló kisgyermekes családoknak

M1, 2016. november 24.

39:18-tól: "Egy tonna adomány gyűlt össze az elmúlt három hétvégén az egyik élelmiszerlánc üzleteiben. Ezzel nagyjából 100 rászoruló kisgyereket vagy kisgyerekeket nevelő családnak lehet könnyebbé és szebbé tenni a karácsonyát."


Család és otthon: Az Év Családbarát Vállalata

M1, 2016. november 20.

00:51-től: "Család és munka egyensúlya. Erre törekszik minden szülő. Az egészséges középút megtalálása azonban nem csupán az anyukákon, apukákon múlik, hanem az őket foglalkoztató cégeken is."

 


Ma este: Átadják Az Év Családbarát Vállalata Díjat

M1, 2016. november 15.

14:46-tól: "Nemsokára átadják Budapesten Az Év Családbarát Vállalata Díjat. Ezt az elismerést olyan cégek kaphatják meg, amelyek segítik a kisgyerekes dolgozóikat és igyekeznek minél inkább családias munkahelyi környezetet kialakítani."

 


Család-barát: Díjazzák a család-barát vállalatokat

Duna TV, 2016. november 14.

56:57-től: Interjú Skrabski Fruzsinával a Családbarát Vállalatokról.


 

 


Én vagyok itt: Családbarát munkahelyek

M2 Petőfi, 2016. november 12.

"Crossover lehet bizony egy munkahely is abban az értelemben, hogy nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az édesanyák, illetve a nők egyszerre tudjanak a családjukra, illetve a munkájukra koncentrálni."

 


Ma délelőtt: Díjjal jutalmazzák a családbarát vállalatokat

M1, 2016. november 11.

2:23:20-tól: "A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom 2013 óta minden évben kiosztja az Év Családbarát Vállalata díjat. A családi életet és a vállalt gyermekek számát nagyban befolyásolja a munka és magánélet egyensúlya, vagy éppen egyensúlytalansága..."


Délelőtt: Családbarát munkahelyek

Bonum TV, 2016. november 10.

"Vendégünk: Ujvári Enikő, a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom projektmenedzsere."


 


Hírek: Család És Karrier? Előadássorozat

Bonum TV, 2016. október 18.

"Család és karrier címmel októberben is megrendezte előadás sorozatának következő részét a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. Az eseményen két előadást hallhattak az érdeklődők melyet a Semmelweis Egyetemen tartottak."

 


Délelőtt: Nagyszülők Világnapja 

Bonum TV, 2016. szeptember 6.

"Vendégünk: Ujvári Enikő, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom projektmenedzsere."

 


Ma este: Családszervezetek ünneplik a Nagyszülők Világnapját

M1, 2016. szeptember 1.

"Közeledik a Nagyszülők Világnapja. Ez kiváló alkalom minden évben arra, hogy felhívja a figyelmet a nagyszülők szerepére, vagyis hogy mennyire fontosak ők egy-egy család életében."


 


City Hírek: Kutatás a részmunkaidős foglalkoztatásról

City TV, 2016. augusztus 31.

24:34-től: "Van, de nem elég... - a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom részmunkaidővel kapcsolatos kutatást indított."

 


Szegedi hírek: Vándorbölcső érkezett a szegedi Gál családhoz

Szeged TV, 2016. augusztus 29.

"A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom által olyan családok jutnak vándorbölcsőhöz, akiknél nemrég érkezett meg a kisbaba. Gál Nimród június végén született és hétfőn vehette birtokba a ma már ritkaságnak számító, hagyományos bababútort."


City Hírek: Meghirdették az Év Családbarát Vállalata pályázatot

City TV, 2016. augusztus 16.

00:37-től: "Keresik az Év Családbarát Vállalatát. Kis-, közép- és nagyvállalatok jelentkezését várja a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. A pályázatot október 17-ig várják."


 


Reggeli járat: Népesedési világnap

Hír TV, 2016. július 12.

"Magyarország is bajban van. Az unió ötödik leggyorsabban öregedő országa lesz a mienk, derül ki a statisztikai hivatal népesedési világnapra összeállított jelentéséből. Székely Andrással, a Népesedési Kerekasztal koordinátorával beszélgettünk."


Minőségi Idő: Beszélgetés Léder Lászlóval

Hegyvidék TV, 2016. június 28.

"Június harmadik vasárnapja az édesapák ünnepe. Ebből az alkalomból a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom bejelentette, hogy megalapítja az Apákért munkacsoportot. A munkacsoport céljairól beszélgetünk Léder László pszichológussal, a munkacsoport vezetőjével."


Délelőtt: Apákért munkacsoport alakult

Bonum TV, 2016. június 22.

"Vendégünk: Léder László pszichológus" 


Minőségi Idő: A műsor vendége Skrabski Fruzsina

Hegyvidék TV, 2016. május 24.

"A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom idén is meghirdeti a Családbarát vállalat pályázatot. A tervezett gyerekek megszületését támogató mozgalom nemrégiben stratégiai megállapodást kötött több nagyobb céggel is. A 2009-ben alapított mozgalom fontosabb eredményeiről és célkitűzéseiről beszélgetünk Skrabski Fruzsinával."


Közéleti Aréna: Biszkutól a Három Királylányig

FacebookTV, 2016. május 18.

Skrabski Fruzsina dokumentumfilmes, a magyar népesedés ügyéért szerveződött Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vezetője a vendége a FacebookTV KÖZÉLETI ARÉNA című műsorának.


Család és otthon: Baba-mama klubok találkozója

M1, 2016. április 24.

15:50-től: "A pici gyermekkel otthon maradó anyukák jó része úgy érzi, hogy el van vágva a külvilágtól. Jó megoldás lehet ilyenkor egy baba-mama klub, amely szinte valamennyi településen működik manapság. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom országos találkozót szervezett, hogy összehozza ezeket a közösségeket."


Ridikül: A láthatatlan munka napja 

Duna TV, 2016. április 8.

"A láthatatlan munka világnapját minden év április első keddjén ünnepeljük. Sokszor bele sem gondolunk, mi mindent végzünk el, de amint nem jut rá időnk, mi és a környezetünk is egyből észreveszi, hogy nem a megszokott állapotban van. Miközben magunk körül rendet teremteni és megtartani mind-mind ebbe a kategóriába sorolandó. Mesél nekünk Czeglédi Edit, Ugron Zsolna és Ujvári Enikő."


Család és otthon: A láthatatlan munka

M1, 2016. március 6.

05:56-tól: "Kanada az őshazája és láthatatlan, mi az? Ne törjék tovább a fejüket, eláruljuk: Ez a láthatatlan munka. És hogy mi is ez tulajdonképpen? Talán a legegyszerűbben úgy fogalmazhatjuk meg, hogy a munka, amit csak akkor veszünk észre, ha senki sem végzi el... A láthatatlan munka becsült értéke eléri a bruttó hazai termék, a GDP egyharmadát."


Család és otthon: Baba vagy karrier?

M1, 2016. február 21.

12:24-től: "A munka és család összeegyeztetése kulcsfontosságú kérdés. A családalapításra, a gyermekvállalásra ösztönzi a párokat a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom is. Előadásokat, kerekasztal beszélgetéseket szerveznek, hogy megismertessék azokat a lehetőségeket, amelyek révén a munka nem szorítja vissza a születendő gyermekek számát."


Magyarország élőben: Ujvári Enikő a CSOK-ról és a szingliadóról

Hír TV, 2016. január 8.

"Nagy vihart kavart egy, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetséghez kötött felvetés, az úgynevezett szingliadó. Erről és a családi otthonteremtésről is beszélgettünk a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom munkatársával, Ujvári Enikővel."
 

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!